Βασίλης Τερζής: «Γήπεδο Πανσερραϊκού, η κάμινος και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ…»

Ήρθε το θέμα του γηπέδου «να τα βάλει όλα στη θέση τους»!!!

Οι πρώτοι, θέλησαν να πιστέψουμε πως 4 χρόνια τα έκαναν όλα καλά ώσπου ήρθε αυτό το πόρισμα για την ακαταλληλότητα του γηπέδου και τα έσβησε όλα. Ακόμη και εκείνα που ξέχασε ο κόσμος, τώρα του τα θύμισε, «κάμινος».

Οι άλλοι, οι άλαλοι, οι άφωνοι, οι έχοντες πολιτικό πολιτισμό, εκείνοι που συμφώνησαν σε όλα, που συνδιοίκησαν, βρήκαν αντιπολιτευτικό άλλοθι και ύπαρξη, «την κολυμβήθρα του Σιλωάμ». Είναι και εκείνη, της πήρανε το μέλι και τώρα κουνά το δάχτυλο, μα αυτό ακόμη στάζει!!!  

Είναι και οι τρίτοι, οι αυλικοί και το «παρακράτος» και εκείνοι που σκόπιμα δαιμονοποίησαν οποιαδήποτε αντιπολιτευτική προσπάθεια. Είδαν το τέλος να έρχεται, ήταν οι πρώτοι έξω από την πόρτα, τώρα είναι οι πρώτοι στο ανάθεμα. Έτσι είναι αυτά, πολιτική επιβίωσης.

Δύο είναι τα μεγάλα θέματα της Δημοτικής Αρχής μέχρι το τέλος της θητείας της. Το 1ο, η κατάθεση και έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού για το 2024. Θεωρώ πως ήδη έπρεπε να κληθεί η νέα Δημοτική Αρχή, που θα αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου και από κοινού να σχεδιάσουν και να αποφασίσουν.

Το 2ο η «Πολιτεία των Ευχών». Μια εκδήλωση που πολυδιαφημίστηκε από την ίδια και θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα της, εύχομαι να είναι χαρούμενο.

Για όλα τα άλλα, απευθείας αναθέσεις, led, Eden Project, μουσικά σιντριβάνια, καταθέσεις προϋπολογισμών παραμονή Πρωτοχρονιάς, μεγάλες υποχρεωτικές αναμορφώσεις τον Απρίλιο και Μάιο, δεκάδες μετακινήσεις υπαλλήλων κάθε χρόνο, προσλήψεις covid, χαμένα 2.000.000 για το παλιό κολυμβητήριο, τραπεζοκαθίσματα, «Πολιτείες των Ευχών», λαμπάκια, «Αρκούδοι», φιέστες, αναβλητικότητα, καθυστερήσεις, αμετροέπεια συμπεριφορές και άλλα πολλά - πολλά, 4 χρόνια τώρα και γράφηκαν και ειπώθηκαν.., από την αρχή και τότε που έπρεπε!!!

Τυχαίο!!! στις 12 Απριλίου 2023, έγραφα κλείνοντας Δελτίο Τύπου που αφορούσε την έλλειψη προγραμματισμού για την τουριστική προβολή του Δήμου μας…

…«Ίσως προσελκύσουμε επισκέπτες την 28η Οκτωβρίου, για να δουν την παρέλαση, τη νέα φιλαρμονική και στην εξέδρα των επισήμων την απερχόμενη Δημοτική Αρχή»…

 

          Υ.Γ. Όσο για εκείνους.., τους φίλους τους καλούς!!!

«Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις. Είναι πολύ ομιλητικός και δεν χρειάζεται καν τις ερωτήσεις». (Ευριπίδης).  

 

                                                                                                       Με τιμή

 

                                                                                           Βασίλης Τερζής

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 27 Οκτ. 2023 - 16:15