Προβληθείτε στην εφημερίδα "Η Πρόοδος"

Στοχευμένη διαφήμιση με πολλαπλές επιλογές

Με τη δημιουργία της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας μας προστέθηκε ένα  επιπλέον εργαλείο για τη διαφημιστική σας προβολή, που μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα αλλά και συνδυαστικά με την έντυπη έκδοση και τα ειδικά ένθετα της εφημερίδας.

Απώτερος στόχος η διαμόρφωση του κατάλληλου διαφημιστικού μίγματος, μέσα από μια σειρά προσφερόμενων επιλογών, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα για το διαφημιζόμενο.

Η ιστορικότητα, η εγκυρότητα και η σοβαρότητα που διακρίνει την εφημερίδα από το 1929 συνδυάζεται, πλέον, με τον νεωτερισμό, την καινοτομία και την ταχύτητα της ηλεκτρονικής της έκδοσης.

Σκοπός του “eproodos.gr” είναι να προσφέρει επιλογές στοχευμένης διαφήμισης. 

Ανάλογα με το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε μπορείτε να επιλέξετε να προβληθείτε στην αρχική σελίδα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας αλλά και σε πολλαπλές κατηγορίες που εσείς θα επιλέξετε.

Προσφέρεται η δυνατότητα καταχώρισης της διαφήμισης σας στις ειδήσεις μιας συγκεκριμένης κατηγορίας ή μπορείτε να επιλέξετε στις ειδήσεις ποιων κατηγοριών θα προβάλλεται η επιχείρηση ή κάποια εκδήλωση που θέλετε να προωθήσετε.

Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να διαφημιστείτε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας.

Όλες οι παραπάνω επιλογές μπορούν να συνδυαστούν με καταχωρίσεις και στην καθημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας αλλά και σε ειδικά ένθετα που εκδίδονται.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το ιδανικό για τις ανάγκες σας διαφημιστικό πακέτο.