Τη Μακεδονία για μια κόκκινη γραβάτα!

Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
                                                                   Γ. ΣΟΥΡΗΣ
«Ένα άλογο, ένα άλογο, το βασίλειό μου για ένα άλογο»!
Τη Μακεδονία, την Ελληνική Μακεδονία δίνω για μια κόκκινη γραβάτα!
                                   Ριχάρδος ο Γ΄ χάριζε, Αλέξιος Τσίπρας ο Α΄ πούλησε!

Οι σκοπιανοτσολιάδες χθες ήθελαν να διαλύσουν το ΝΑΤΟ. Σήμερα, πεσμένοι στα τέσσερα, αγωνίζονται για το μεγάλωμά του!
Οι ανεξάρτητοι ελληναράδες, πεσμένοι στα τέσσερα, τρων σανό στα γραφεία τους. Ο πολιτικά ασήμαντος Γιωργάκης Παπανδρέου, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς καλεί στα «όπλα(;)» «τους προοδευτικούς πολίτες και των δύο χωρών», ζητώντας τους «να εναντιωθούν ενεργά στο διχαστικό λόγο και την πόλωση».
Ο μαιτρ της κωλοτούμπας πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt δήλωσε πως: «Εκ των υστέρων και με τη γνώση που έχουμε τώρα, μπορούμε φυσικά να αξιολογήσουμε διαφορετικά τα πράγματα».
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
Εκ των υστέρων ανακάλυψε ότι κατάστρεψε την Ελλάδα κοινωνικά και οικονομικά, εκ των υστέρων θα παραδεχθεί πως  πούλησε για μια κόκκινη γραβάτα τη Μακεδονία.
Για την ιστορία, πριν από το προδοτικό σύμφωνο Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ (ρε κουμπάρε, είναι δυνατόν να ονομάζεσαι Ζόραν και να πιστεύεις  πως είσαι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου;) υπογράφτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 1924 το σύμφωνο Νικόλαου Πολίτη-Καλφώφ που αναγνώριζε τους Σλαβόφωνους της Μακεδονίας ως εθνοτικά Βούλγαρους. Το σύμφωνο αυτό ακυρώθηκε την άνοιξη του 1925.
Στις 17 Αυγούστου του 1926 υπογράφτηκε μια νέα συμφωνία γνωστή και ως σύμφωνο  Κανακάρη Ρούφου – Γαβρίλοβιτς, που παραχωρούσε στη Σερβία δικαιώματα επί του ελληνικού εδάφους! Η συμφωνία αυτή κράτησε όσο και η δικτατορία του Πάγκαλου. Η κατάπτυστη συμφωνία των Τσίπρα –Κοτζιά και Ζόραν Ζάεφ θα έχει την ίδια τύχη!
Ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς συναίσθηση της αναντιστοιχίας των λόγων και πράξεών του, με αρρωστημένη εμμονή στην εξουσία, γιαυτό και εγγενώς πολιτικά διεφθαρμένος, με μια βεβαιότητα πως οι νόμοι της ηθικής και πολιτικής ευπρέπειας δεν έγιναν για αυτόν, για μια ακόμα φορά έκανε λάθος, υποτιμώντας την οργή των Μακεδόνων.
Τη Μακεδονία κατοικούν Έλληνες, που έζησαν στη Μικρά Ασία και τη Θράκη εκατοντάδες χρόνια κάτω από την τρομοκρατία του Τούρκου, χωρίς να πουλήσουν την Ορθόδοξη Πίστη τους και την Ελληνικότητα τους. Ήρθαν το 1922 στη χώρα που τους έκανε περήφανους για την ιστορία τους, τους έδινε κουράγιο όταν οι Τούρκοι άρπαζαν τα παιδιά τους στο παιδομάζωμα. Επίσης, για τη Μακεδονία, κάθε σπίτι στην ηρωική Κρήτη, αν δεν έχει ένα θύμα, σίγουρα έχει μια ιστορία περηφάνιας για τον αγώνα απελευθέρωσής της.
Ο Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης έγραφε στον πρωθυπουργό Ζαΐμη: «Στείλε μου πενήντα άντρες. Πενήντα όμως Κρητικούς, να ενωθούν με τους αγέρωχους καπεταναίους Στρεμπενιώτη και Κώττα, για ν’ αντιμετωπίσουν τις βουλγαρικές ορδές». Οι μισοί από τους πολεμάρχους του Μακεδονικού Αγώνα ήταν Κρητικοί!
Οι αποδοκιμασίες των «προοδευτικών» γραικομάνων στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα είναι το λιγότερο, που μπορούν να πάθουν! Αλήθεια, πότε αποκήρυξε τη βία ο ΣΥΡΙΖΑ; Πώς τη βλέπουν τη δουλειά οι «πατριώτες»; Όποτε πετούν γιαούρτια οι «δημοκρατικοί» πολίτες στους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πρόκειται για δικαίωμα στη δημοκρατική έκφραση και όταν ο αγανακτισμένος Έλληνας φωνάζει εναντίον των νιόνιδων να χαρακτηρίζεται ως φασίστας;
Εάν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απεχθάνεται την έκφραση διαφορετικής γνώμης από τη δική του έχει τη δυνατότητα να βγάλει ένα ουκάζιο, να αμολήσει ένα φιρμάνι και στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα υπάρχει μόνο η σκέψη του «μεγάλου πολιτικού απατεώνα»! Αλλά δε γίνεται, όταν ένας δήμαρχος που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη γνώμη του να ζητά την παραίτησή του και την αλλαγή προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτός να επιτρέπει (επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς) σε ένα «αμόρφωτο, ανιστόρητο, ρουφιανοφασιστάκι»,  που χρυσοπληρώνεται από τον Ελληνικό λαό, να τον προσβάλει χωρίς καμιά από μέρους του, αν όχι διαμαρτυρία τουλάχιστον ένσταση.
Εκτός και εάν ό,τι γράφει ο στρατηγικός του σύμβουλος Καρανίκας εκφράζει τα εσώψυχα του, οπότε, δεν απογοητεύει τους πολίτες.
Τώρα, σχετικά με τη μπούρδα του επικοινωνιακού τεχνάσματος της γραβάτας, για την τάχα έξοδο από τα μνημόνια, σωστά φόρεσε τη γραβάτα του Ζάεφ.
Την αγόρασε πουλώντας, μια ολόκληρη Μακεδονία!

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 27 Ιουν. 2018 - 10:04