Το θαύμα έγινε!

Απ’ των θαυμάτων την παρέλαση», ξεχώρισε το θαύμα της νίκης στις Δημοτικές Εκλογές της Βαρβάρας Μητλιάγκα!

Η πόλη των Σερρών πανηγυρίζει, οι δημότες του Δήμου Σερρών εμπιστεύτηκαν μια νέα γυναίκα, για την επίλυση των τελματωμένων προβλημάτων τους.

-«….νύχτα γιομάτη θαύματα νύχτα σπαρμένη μάγια», η βραδιά της ενάτης του Οκτώβρη μήνα, δυνατή σαν την Ενάτη,  προμηνά την αυγή μιας νέας, καινούργιας και αισιόδοξης ημέρας για όλους τους Σερραίους δημότες.

Το αύριο των «άλλων» που μέσα του «έκρυβε ένα πελώριο ποτέ», έγινε τώρα! 

Τώρα έρχεται η άνοιξη για την πόλη και το Δήμο των Σερραίων,  τώρα γκρεμίζονται φράχτες και στεγανά που κρατούσαν μακριά κάθε ελπίδα προόδου. 

Τώρα εσύ! Και εσύ! Έχεις φωνή, τώρα φως στους έρημους δρόμους της πόλης και των χωριών μας, τώρα ελπιδοφόρο το μέλλον ανατέλλει.

Ο υπερτέλειος αριθμός 37, δίνει ώθηση στον σκοπό της Βαρβάρας και στους ώμους της έναν βαρύ σταυρό βάζει.

Τα προσωπικά της χαρακτηριστικά: η ευγένεια και η εμμονή στην δικαιοσύνη, εκφράστηκαν με τον άγγελο αριθμό 37!

Το «θαύμα» της νίκης μοιάζει με δώρο του ουρανού, όμως είναι καρπός σκληρής, μεθοδικής και με φαντασία δουλειάς από δεκάδες συνειδητά ταγμένους πολίτες στο πλευρό της Βαρβάρας για την πρόοδο του Δήμου Σερρών.

Και ενώ η νίκη αυτή, είναι καρπός μεγάλου κόπου και ενσυνείδητης προσπάθειας, επειδή μοιάζει με τη χρυσίζουσα σταγόνα δροσιάς στο πέταλο ενός λουλουδιού, λογίζεται και είναι θαύμα για το αύριο των Σερραίων.

«Λέγαν πως κανένα θαύμα τώρα πια δε γίνεται», χωρίς να υπολογίζουν τη Βαρβάρα. 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 10 Οκτ. 2023 - 14:37