Επιλογές

Εντάξει, το πράγμα έδεσε! Δεν υπάρχει ανάγκη μαρτύρων, για την τιμιότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

«Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι, υποστηρίζει ο καταδικασμένος για καταχρήσεις προκάτοχος του Οβελίξ και «συναγωνιστής» του Μάρκου Μπόλαρη. Το βάζο όμως, με το μέλι ποιος το έκλεψε Άκη;

Η ψήφος του «αδιάφθορου» Τσοχατζόπουλου, καθαρίζει την ηθικά φθαρμένη αριστερά του Τσίπρα και την ακροδεξιά του συριζα-Καμμένου, όπως ο ύσσωπος τα πνευμόνια χλεμπονιάρη.

Το πολιτικό ερείπιο του ΠΑΣΟΚ καταδικασμένο για τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά, αφού κατηγόρησε για πολλοστή φορά, όπως και ο αγνώμων Μ. Μπόλαρης, τον Κώστα Σημίτη, ελεύθερο πια μπορεί να πει τη γνώμη του, δηλώνοντας πως, Ναι! θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ! Όπως και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Τι άλλο εξ άλλου θα μπορούσαν να ψηφίσουν που, γενικώς, να τους ταιριάζει;

  • Κακό πράγμα ο γεροντικός έρωτας. Σε εκθέτη θανάσιμα, και σε κάνει από δήμαρχο κλητήρα. Μεγάλε Άκη πόσο δίκαιο έχεις με εκείνο το απίθανο: «Με κάνει και παραμιλώ, το θολωμένο μου μυαλό».
  • Οι νεολαίοι της Σοσιαλδημοκρατίας Σερρών χαρακτήρισαν «ανεπιθύμητο πρόσωπο» τον Μάρκο Μπόλαρη, τον «σοσιαλδημοκράτη που έχει μάθει μόνο να υπουργοποιείται χωρίς αγωνίζεται…», δηλώνοντας πως, δε θέλουν «συνεργασία με κανέναν πολιτικό τυχοδιώκτη, με κανέναν πολιτικό αριβίστα, με κανέναν πολιτικό γενίτσαρο…»! Βαριές κουβέντες πολύ κοντά στην αλήθεια που, όμως, όταν λέγονται από νεολαίους γίνονται καρφιά σε πολιτικό κιβούρι.
  • Ίσως φταίνε τα φεγγάρια, ίσως φταιν οι επαφές τρίτου τύπου με τα ούφο και ο Πολάκης δήλωσε πως έχει αξίες! Και μάλιστα σε διαφορετική κλίμακα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Ευτυχώς! Διότι αν αναλογιστεί κάποιος το ενδεχόμενο να έχει ο Κ. Μητσοτάκης τις ίδιες αξίες με τον Πολάκη, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

  • Η Τασία απέρριψε το αίτημα του βουλευτή του Ποταμιού Σπ. Λυκούδη για απολογία του συριζα-Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Τι φοβάται ο ανεξάρτητος Ελληναράς Π. Καμμένος και δεν πάει αυτοβούλως και  αρκουδώντας στην Επιτροπή;
  • Η δήλωση του Ν.Φίλη πως «Στόχος είναι να κερδίσουν οι πολίτες. Χωρίς κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε λεηλασία της χώρας», δεν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς. Είναι απόδειξη πως, τα  8.000  ευρωπουλάκια που τσεπώνει ο ιδεολόγος πιάνουν τόπο! Για τον Φίλη, δεν είναι λεηλασία της χώρας το ξεπούλημα για εκατό χρόνια της δημόσιας περιουσίας αλλά αξιοποίηση, ενώ είναι κέρδος για τους πολίτες ο μισθός των 420 ευρώ!
  • «Δεν είμεθα πένητες δια να τείνωμεν χείρα επαίτιδα προς τας μεγάλας δυνάμεις, προς φίλους και εχθρούς. Είμεθα άνθρωποι ανδρείοι, οι οποίοι θέλωμεν να ζήσωμεν και γνωρίσωμεν πως ημπορούμε να επιτύχωμεν στην ζωή μας», δια τούτο «με σχέδιο, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και [επειδή] δεν δεχόμεθα ό,τι η άλλη πλευρά μας παρουσιάζει ως δεδομένο…» κερδίσαμεν την εθνικήν μάχην της Φέτας!!!
  • Θρίαμβος! Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κέρδισαν τη μάχη του αιώνα! Με ό,τι δεν έχουν (σχέδιο, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα) και ό,τι μέχρι σήμερα αδιαμαρτύρητα δέχονται πεσμένοι στα τέσσερα (τα δυο αριστεροδεξιά μνημόνια και τις συνέπειές τους) κατοχύρωσαν την ονομασία προέλευσης της Φέτας! Διότι «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Κύριοι δεν κάνουν πολιτική κομματική, η επανάστασίς τους κάνει πολιτική Εθνικήν».
  • Από τούδε και εις το εξής, οι Έλληνες θα νοστιμίζουν το κουτόχορτο που, εδώ και δύο χρόνια τους ταΐζουν και με ολίγη επώνυμη φέτα, σερβιρισμένη στα τέσσερα!
Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 14 Ιουλ. 2017 - 18:26