Αλίμονο στο Ελληνικό Έθνος, αν θεωρήσει Εθνικό ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αληθές!

Το συλλαλητήριο των Αθηνών για το όνομα, την ψυχή της Μακεδονίας, ήταν κάτι παραπάνω από μεγαλειώδες.
«Επρόκειτο για μια τεράστια λαϊκή εκδήλωση, που τη χαρακτήριζε η έντονη ευαισθησία απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης των συνόρων της ελληνικής Μακεδονίας, πλαστογράφησης της ιστορίας και υφαρπαγής της ιστορικής κληρονομιάς», όπως έγραφε κάποτε η εφημερίδα «Αυγή» για τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης, τότε που δεν υπηρετούσε την εξουσία και, κυρίως, δεν είχε πουλήσει στο κεφάλαιο, την σήμερα φθισική ψυχή της.
Ο Μίκης Θεοδωράκης «μίλησε με λόγια σταράτα, πατριωτικά, φλογερά και ασυμβίβαστα… στον κυρίαρχο ελληνικό λαό» καταγγέλοντας την «ήσυχη συνείδηση του Κοτζιά» και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη διαπραγμάτευση, για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Η συμμετοχή του στο συλλαλητήριο ισοφάρισε την ευκολοπιστία και υποστήριξή του στους «αριστερόστροφους» του  ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξη που τόσους Έλληνες παρέσυρε σε λάθος πολιτική επιλογή.
Αυτή η γαλανόλευκη πλατεία Συντάγματος δεν ήταν σαν εκείνην του ΣΥΡΙΖΑ που, όταν ήταν αντιπολίτευση μάζευε ακροδεξιούς και αναρχικούς, αριστερόστροφους και βαρουφάκιδες, έστηνε λαϊκά δικαστήρια και απειλούσε με κρεμάλες, φωνάζοντας «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».
Οι Έλληνες πατριώτες, που μαζεύτηκαν εκεί πατώντας «Γερά, γερά, στα χνάρια του Μελά» φώναξαν «κάτω τα χέρια απ’ τη Μακεδονία». Φώναξαν με μια φωνή και ένα στόμα:
ΝΑΙ στην πατριωτική ευθύνη.
Όχι στους εθνομηδενιστές.
ΝΑΙ στη συνεννόηση, για την ενότητα της πατρίδας.
Όχι σε αυτούς που πούλησαν την Ελλάδα για εκατό χρόνια.
ΝΑΙ στην ομοψυχία του Λαού της Ελλάδας.
Όχι σε όσους πούλησαν τη λαϊκή θέληση την 5η Ιουλίου του 2015.
ΝΑΙ σε όσους αγαπούν την Ελλάδα.
Όχι σε όσους τη διαπραγματεύονται στο παρασκήνιο.
ΝΑΙ στο συλλαλητήριο υπεράσπισης της μνήμης των νεκρών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Όχι στους με κουκούλα και χωρίς κουκούλα πολιτικούς «ρουφιάνους» και καταδότες, κατά τον Δ. Καμμένο.
Η πατρίδα δεν πουλιέται, ούτε και θυσιάζεται, φώναξε ο λαός στον «μεγάλο αδελφό», που «ακολουθεί με δουλικότητα τις επιλογές της συντηρητικής πλειοψηφίας» των ευρωπαίων.
Τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είναι πύρινη έκφραση λαϊκής οργής, για τους τάχα «έντιμους συμβιβασμούς» της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα.
Μιας κυβέρνησης που εκλέχθηκε με το ένα πέμπτο του εκλογικού σώματος και, στις προσεχείς εκλογές, ο λαός, αν δεν ακούσει τη φωνή του, μάλλον θα τη στείλει «στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» καθώς «Είναι δίκαιο και αξίζει» να βρίσκεστε ΕΚΕΙ!
Τα τάγματα θανάτου δε γιόρτασαν την Κυριακή των κρυστάλλων.
Τα «δικά μας παιδιά» κρατούσαν μαχαίρια, όταν οι Έλληνες ύψωναν τη γαλανόλευκη και, ο οικολόγος Βαρθολομαίος (Δημήτριος) Αρχοντώνης, διακόπτοντας τις προσπάθειές του για τη σωτηρία του Αμαζόνιου και των πολικών αρκούδων, έστειλε τις ευχές του για «υγεία» στον σουλτάνο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαιώνοντάς τον πως, προσεύχεται(!) ως ορθόδοξος επίσκοπος των ρωμιών, για επιτυχία της εισβολής των Τούρκων στην Συρία(!) με την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας». Σε αυτή τη σχόλη απ’ τα υψηλά του οικολογικά ενδιαφέροντα, βρήκε ελεύθερο χρόνο να συστήσει στους Έλληνες:   «νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση, ώστε να αντιμετωπισθή το κρίσιμο και λεπτό αυτό θέμα (της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους) ειρηνικά και με σύνεση»!
Ο Ν.Κοτζιάς έσπευσε να   χαιρετίσει τη δήλωση του Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, της «Διεθνούς προσωπικότητας» που, ως Τούρκος πολίτης, θα νοιαζόταν μαχητικά για τη Μακεδονία, μόνο αν ήταν βιλαέτι του σουλτάνου του.
Λοιπόν, αν το 1.000.000 και βάλε των πατριωτών που συμμετείχε στο συλλαλητήριο «είναι ευσεβής πόθος» τότε,  άντε βρε, «έχοντας ευθύνη απέναντι στη χώρα» Αλέξη Τσίπρα και συριζα-Καμμένε, με τους «έντιμους συμβιβασμούς» του Κοτζιά δώστε και τη Θεσπρωτία στους Τσάμηδες!

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 06 Φεβ. 2018 - 11:45