Τέταρτο στα τέσσερα και σύρριζα καμένο

Το λοιπόν, αδελφοί, όσα εστίν αληθή, όσα σεμνά, όσα δίκαια, όσα αγνά, όσα προσφιλή, όσα εύφημα, ει τις αρετή και ει τις έπαινος ταύτα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απόδοτε.

Αποδώστε την «αλήθεια» στην κυβέρνηση της αριστερής ντροπής που,  «με ένα νόμο και ένα άρθρο» πεσμένη στα τέσσερα υπογράφει, προληπτικά, το τέταρτο «αριστερό» μνημόνιό της!

Αποδώστε την «αλήθεια» στον ΣΥΡΙΖΑ που, κατά τη θεωρητικό των «γεμιστών και του Ιμάμ μπαϊλντί» όλα αυτά που εφαρμόζει σήμερα τα έλεγε πριν από τις εκλογές!

Αποδώστε τη «σεμνότητα» στους διορισμούς των συγγενικών τους προσώπων, τη «δικαιοσύνη» στις παρεμβάσεις τους στη Δικαιοσύνη.

Αποδώστε την «αγνότητα» αριστερών προθέσεων, στο ξεπούλημα της πρώτης κατοικίας, αποδώστε την «αγάπη» τους στους φόρους και στο ψέμα.

Αποδώστε τα εύφημα λόγια της πυγμής, για χορούς και νταούλια, στα σαπισμένα της αριστεράς τους σαλόνια.

Αποδώστε τον «έπαινο» σε μια κυβέρνηση της αχριστεράς, που προκαταβολικά πανηγυρίζει επειδή το τέταρτο αριστερό  της μνημόνιο δεν ακολουθεί, όπως και το δικό της τρίτο, το αγγλικό δίκαιο!

Το τέταρτο στα τέσσερα και, σύρριζα καμένο, είναι πιο γλυκό!

«Τι συμβαίνει για πες μου πατέρα και όλοι χαίρονται και τραγουδούν;»

Το μήνα Απρίλη παιδί μου, με στολή παραλλαγής, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα τέσσερα πεσμένη, το τέταρτο μνημόνιο, «προληπτικά» έχει συμφωνήσει, για μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, για περσότερη κοινωνική αποτελεσματικότητα και άμβλυνση ανισοτήτων, για εφαρμογή αριστερών κανόνων ισονομίας και κινηματικής δικαιοσύνης!

Το μήνα αυτόν παιδί μου, μικρό το κακό που μάς βρήκε. Κρεμάλες δε στήθηκαν στην μεϊντάν Μακρυγιάννη και «με δημοκρατικές διαδικασίες» διαγράφτηκαν μόνο τρεις δημοσιογράφοι! «Ήτανε Απρίλης μήνας τα λουλούδια ανθίζανε», όταν  η Cosco Group, με αριστερούς πανηγυρισμούς, έγινε το μεγάλο αφεντικό στων λεονταριών το λιμάνι!

Το μήνα αυτόν παιδί μου, που οι συριζανέλ χαίρονται και τραγουδούν, οι 53 Plus χαμένοι στις ιδεοληψίες τους, βλέπουν στα Rolex τους την ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού! Οι «καυτές νύχτες στο πόδι» δίνουν τη θέση τους,  στα «φλογισμένα μεσημέρια» των παιδιών του Ρουβίκωνα.  

Η κοινωνικοποίηση του ανοιχτού δημόσιου χώρου, των ιδιωτικών ξενοδοχείων όπως και η ανάπτυξη ενός αντι-κέντρου λήψης αποφάσεων στο χώρο των φυλακών, η χρησιμοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείων κινηματικής σύνδεσης και διαβούλευσης όταν τους λιβανίζουν, η «κοινωνικοποίηση» των συγκοινωνιών και η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης με εφόδια από το σπίτι, προεκλογικές εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το μήνα Απρίλη γίνονται πράξη!

Η Ιστορία δεν πετάει τίποτα. Ξερνάει το ψεύτικο, που σερβίρει για αριστερό το πολιτικό συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η Αθήνα σιγά-σιγά λαμπαδιάζει. Οι ασκήσεις στο πλιάτσικο γίνονται ολοένα και πιο τακτικά! Όμως, μην ανησυχείς παιδί μου, πρόκειται για κινηματικές πρακτικές που, δεν πρέπει πρόχειρα κανείς να αξιολογήσει.

Ό,τι δεν είναι κακό είναι «πρωτίστως λογικό», για την κυβέρνηση της αριστερής συμφοράς! Αγνοώντας τις πολύ πραγματικές ανάγκες του νεοέλληνα και τα αναγκαία όνειρα των νέων ανθρώπων, αυτοί ταΐζουν τις φαντασιώσεις τους με ρυθμούς κινήματος και νύχτες ξεσηκωμού. Το ξέσπασμα, η κορύφωση και η διάχυση της κινηματικής δραστηριότητάς τους, εκτυλίσσεται μάλλον αργά για τις πλιατσικολογικές φιλοδοξίες των «εξεγερμένων».

Η μεγάλη νύχτα του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε. Η απαξίωση της αριστεράς συντελέστηκε.   

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 28 Απρ. 2016 - 13:02