ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Σγουρίδης ``λάκισε’’ από το ΠΑΣΟΚ και βρήκε ``στέγη’’ στο… μαντρί του ΣΥΡΙΖΑ! Για επιβράβευση της… αποστασίας του, ο σύντροφος Τσίπρας τού έδωσε κυβερνητικό αξίωμα!

Με το αξίωμα υπό μάλης, ο σύντροφος Σγουρίδης, πήγε στον Εβρο για να… πουλήσει κυβερνητική ευαισθησία! Όμως, τον περίμεναν οι αγρότες και τον έκαναν με… τα κρεμμυδάκια! Τον εξεδίωξαν κακήν – κακώς και τον ``στόλισαν’’ με ένα… κάρο κοσμητικά επίθετα!

Αγαπητοί αναγνώστες, είναι μόνο η αρχή της εκδηλούμενης αγανάκτησης του λαού για τους ψεύτες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Από εδώ και στο εξής κάθε δημόσια εμφάνιση κυβερνητικού μέλους, θα έχει την ίδια τύχη! Δηλ. έντονες αποδοκιμασίες του λαού, ο οποίος έχει απηυδήσει από τις κατά σύστημα κυβερνητικές ψευδολογίες και τις διάφορες επιβαρύνσεις. Προφανώς, οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θεωρούν ότι ο λαός συνεχίζει να τρώει το κουτόχορτο, με το οποίο τον έχουν ταΐσει επί πολλούς μήνες.

Γαντζωμένοι στην εξουσία και έχοντας τριγύρω τους στρατιές αυλοκολάκων, έχουν απωλέσει προ πολλού την πραγματικότητα! Δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλο κακό προκάλεσαν στη χώρα και στο λαό της, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!

Ας τολμήσουν να ξαναπροσφύγουν στην ετυμηγορία του λαού. Θα εκπλαγούν, διότι το κοινό ποσοστό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα είναι κάτω από 20%!

Το είχα γράψει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Το ψέμα, έλεγα, έχει κοντά ποδάρια.

Μπορεί να ξεγελάς (μάλλον εξαπατείς) τους λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείς να τους εξαπατείς όλους για πάντα!

Η ΑΝΟΔΟΣ της θερμοκρασίας στον πλανήτη, έχει σαν αποτέλεσμα την παρατεταμένη καλοκαιρία, κι ενώ διανύουμε τον χειμώνα!

Μπορεί κατά τις νυχτερινές ώρες και λόγω ξαστεριάς να παρατηρείται αίθριος καιρός, με έντονη ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Εξ άλλου, με συννεφιασμένο ουρανό, η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο, ενώ με ξαστεριά σημειώνεται παγετός.

Εν τω μεταξύ, λόγω της γενικής οικονομικής κατάστασης, για την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης είναι ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ. Για αυτό φρόντισε (και φροντίζει) η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Παράγει φτώχεια, λόγω αδυναμίας να συνεφέρει την οικονομία. Βρίσκει ``λύση’’ στην μείωση των συντάξεων!

Και επειδή δεν έχει δυνατότητα για  τίποτε καλύτερο, θα συνεχίσει να μειώνει τις συντάξεις!

ΚΑΘΕ εβδομάδα ο Ολυμπιακός «κερδίζει» το… πεναλτάκι του! Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρ. (12η αγωνιστική), αφού δεν μπορούσαν οι παίκτες του… θρύλου να ανοίξουν το σκορ, επενέβησαν οι… μεγάλες δυνάμεις! Ο διαιτητής Κύζας έδωσε στους ερυθρόλευκους ανύπαρκτο πέναλτι, στο 72~.

Στην Κομοτηνή (13η αγωνιστική) κάποιος διαιτητής Καλογερόπουλος, ανακάλυψε πέναλτι σε βάρος του Πανθρακικού, ενώ την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Παναιτωλικό, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Παράλληλα, ο διαιτητής απέβαλε αναίτια τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ο οποίος είχε διακριθεί ιδιαίτερα μέχρι τότε.

Στην Ελλάδα, τα πρωταθλήματα «κατακτώνται» με πέναλτι! Ευνοημένος, σκανδαλωδώς, πάντα, ο Ολυμπιακός! Η ``παράγκα’’ κάνει καλά τη δουλίτσα της. Επί χρόνια το πρωτάθλημα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταλήγει στο μεγάλο λιμάνι!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο καταδυναστεύεται από ορισμένους. Η ΑΕΚ, που αδικήθηκε στον αγώνα της με τον Πανιώνιο, εξέδωσε καταγγελία, στην οποία μεταξύ των άλλων τονίζει ότι σε δέκα μήνες θα… ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μακάρι, γιατί το κακό, λόγω ``παράγκας’’, άπλωσε τα πλοκάμια του!

Η ΣΦΗΚΑ

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 18 Δεκ. 2015 - 13:43