ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

ΛΥΠΑΜΑΙ, πραγματικά λυπάμαι για το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και του Παύλου Φύσσα, δύο νέων ανθρώπων.

Εξοργίζομαι, όμως, με την άγρια εκμετάλλευση από την αριστερή… διανόηση, αυτών των δύο τραγικών γεγονότων.

Ας γυρίσουμε τώρα, νοερά, ορισμένες δεκαετίες πίσω. Τότε που η τρομοκρατική οργάνωση των φρενοβλαβών της 17Ν δολοφονούσε πολιτικούς, δημοσιογράφους, αστυνομικούς κλπ., για να εγκαθιδρύσει τριτοκοσμική δικτατορία.

Από συγγενείς των θυμάτων, ετελούντο μνημόσυνα και το πολύ-πολύ δημοσιευόταν στις εφημερίδες κάποια καταγγελία κατά των αδίστακτων δολοφόνων. Ούτε πορείες γίνονταν, ούτε εκαίγοντο καταστήματα, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα.

Η Αριστερά ηρωοποιεί τα θύματα του χώρου της, ενώ η από ’δω πλευρά τιμά με ευπρέπεια τα δικά της θύματα.

Προ ημερών, στην επέτειο του θανάτου του Αλ. Γρηγορόπουλου, οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν χάος στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Πέταξαν εκατοντάδες  βόμβες μολότοφ, έκαψαν δεκάδες κάδους απορριμμάτων, κατέστρεψαν αυτοκίνητα, περίπτερα και στάσεις λεωφορείων, τραυμάτισαν αστυνομικούς, πολίτες, Ελληνες και ξένους.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατεί να προστατεύσει την περιουσία των πολιτών. Από τη θέση της αντιπολίτευσης, όμως, εξαπέλυσε μύδρους κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Τώρα τα… λούζεται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται ότι από κάποιο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε το 2012 και το 2014, εκαλούντο οι συλληφθέντες να τηλεφωνήσουν για να τους παρασχεθεί νομική προστασία!...

ΣΥΜΦΩΝΑ με την βλακώδη αριστερή ``λογική’’, η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα έρθει μόνο μέσα από τις αλλεπάλληλες αυξήσεις φόρων!

Και ας φωνάζει όσο θέλει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ότι με φόρους πολλαπλασιάζεται η φτώχεια!

Πού ξέρει αυτός. Η Μαρξιστική πρακτική ορίζει ότι ο λαός βιώνει ζωή χαρισάμενη δια των εκπροσώπων του!  Δηλαδή, την κυβερνητική νομενκλατούρα! Άλλωστε, βλέπετε τί  γίνεται με τις αποκαλύψεις ότι ο τάδε υπουργός… ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ έρχονται στο φως και άλλα μεγάλα περιουσιακά του στοιχεία, που και αυτά θεώρησε πως δεν έπρεπε να δηλώσει!

Ένας άλλος συριζέος κατηγορείται ότι απέκρυψε το… ευτελές ποσό των 600.000 ευρώ! Σχεδόν όλοι είναι γερά οικονομημένοι και χωρίς αιδώ είναι θαυμαστές των (αποτυχημένων στην πράξη) θεωριών  του Λένιν και του Μαρξ.

Κάτι ακόμη από τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είναι άριστος γνώστης των οικονομικών. Στην ετήσια ενδιάμεση έκθεση του, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την οποία υπέβαλε προς την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απηύθυνε έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας για συναίνεση στην υιοθέτηση και την εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου!

Θεωρώ βέβαιο ότι, ακούγοντας ο σύντροφος Τσίπρας τη λέξη «συναίνεση», ίσως τη θεωρήσει ξένη, διότι, όπως αποδείχθηκε, πριν καταλάβει τον πρωθυπουργικό θώκο, η λέξη αυτή τού  είναι παντελώς άγνωστη! Για αυτό και εκβίασε τον Ιανουάριο πρόωρες  εκλογές, αρνούμενος να ψηφίσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επειδή διαθέτει κοντή μνήμη, είναι απαραίτητο κάποια πράγματα να του τα υπενθυμίζουν. Το τρίτο Μνημόνιο είναι ολότελα δικό του. Επεδίωξε με κάθε τρόπο να φτάσει σ’ αυτό, δήθεν διαπραγματευόμενος με τους δανειστές. Για να υπάρξει συναίνεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, θα πρέπει ο σύντροφος Τσίπρας να παραιτηθεί! Απέτυχε και οφείλει να εγκαταλείψει το Μαξίμου, μπας και μπορέσουν κάποιοι άλλοι να σώσουν τη χώρα από την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή.

ΤΗΝ Αρσεναλ υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον τελευταίο αγώνα του 6ου Ομίλου, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τους Λονδρέζους. Αν ηττηθεί, όμως, με δύο γκολ και πάνω, αποκλείεται. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα προκρίνεται.

Ας προσέξουν οι του Πειραιά, διότι τον σημερινό αγώνα δεν θα διαιτητεύσει κάποιος Καλογερόπουλος ή κάποιος Κύζας, για να τους δώσει ανύπαρκτα πέναλτι, όπως έγινε στους  αγώνες με Πανθρακικό και  Αστέρα Τρίπολης.

Για να κατακτήσουν την πρόκριση, πρέπει να ματώσουν, διότι, η Αρσεναλ, μπορεί να έχει έλλειψη βασικών παικτών, όπως ο Σάντσες, αλλά αυτοί που θα χρησιμοποιηθούν θα παίξουν άκρως επιθετικά, διότι, η νίκη είναι μονόδρομος για αυτούς.

Η καρδάρα με το γάλα, του Ολυμπιακού, είναι γεμάτη! Ας προσέξουν οι παίκτες του να… κλωτσήσουν σωστά τη μπάλα και όχι με… στραβοκλωτσιά να αναποδογυρίσουν την καρδάρα!

Ας μην περιμένουν δώρο – πέναλτι!

Η ΣΦΗΚΑ

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 16 Δεκ. 2015 - 13:50