Παρασκηνιακά και άλλα

ΠΑΓΙΟ αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σερραίων είναι η εξαφάνιση του άγους των αδέσποτων σκύλων. Κατά συνέπεια, πολύ ορθά πράττει ο Δήμος Σερρών και άρχισε την συστηματική περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων, τα οποία όχι μόνο είναι φορείς ασθενειών, αλλά επιτίθενται σε πεζούς και διερχόμενα οχήματα, δίκυκλα και αυτοκίνητα.
Κατά συνέπεια, πέφτει στο κενό η επιστολή της Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής Οργάνωσης, προς τον Δήμο Σερρών, με την οποία διαμαρτύρεται για την περισυλλογή των αδέσποτων. Ο Δήμος εφαρμόζει τον Νόμο και ορθώς πράττει.
Η Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Οργάνωση και τα μέλη της, εφόσον δεν συμφωνούν με την νόμιμη πρακτική του Δήμου Σερρών, ας περισυλλέξουν τα αδέσποτα στα σπίτια τους!
Δεν μας φθάνουν οι συνοδευόμενοι σκύλοι, που αφήνουν τα περιττώματα τους οπουδήποτε, ενώ οι φιλόζωοι αδιαφορούν εξοργιστικά να τα συλλέξουν, όπως είναι υποχρεωμένοι από τον Νόμο, έχουμε και τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε μικρούς και μεγάλους.
Ο Δήμος Σερρών απάντησε αποστομωτικά στην Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Οργάνωση. Εχει τον Νόμο με το μέρος του και επιβάλλεται να συνεχίσει την περισυλλογή των αδέσποτων. 
ΑΛΛΑΖΕΙ πάλι το φορολογικό καθεστώς. Σκοπός της συγκυβέρνησης η ακίνητη περιουσία, στην οποία μεθοδεύονται νέες επιβαρύνσεις, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες! Οσοι απόμειναν από τους τελευταίους διότι, λόγω της περατεταμένης χρονικής διάκρειας οικονομικής κρίσης, έχουν βάλει λουκέτο, πανελλαδικό, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, ενώ πάρα πολλές  έχουν μεταφέρει την επαγγελματική τους δραστηριότητα στην Βουλγαρία, στην Αλβανία και στο μόρφωμα των Σκοπίων, όπου η φορολογία είναι πολύ χαμηλότερη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, μόνο στο Νομό μας έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου.
Παρά ταύτα, η συγκυβέρνηση  συνεχίζει απτόητη να υπερφορολογεί τις επιχειρήσεις και την ακίνητη περιουσία, συμβάλλοντας έτσι στην επιδείνωση της ύφεσης.
Για μέτρα ανάπτυξης της οικονομίας, ούτε λόγος! Η συγκυβέρνηση είναι δέσμια του επαχθέστατου τρίτου Μνημονίου! Οι δανειστές χτυπάνε… τα νταούλια και οι συγκυβερνώντες χορεύουν κατά πώς απαιτούν οι ξένοι!
Ο Αλέξιος Τσίπρας έλεγε προεκλογικά ότι θα κάνει τους ξένους να χορεύουν! Εγινε το αντίθετο! Επίσης, έλεγε ότι θα σχίσει τα Μνημόνια, κοπτόμενος ανά… τας Ευρώπηας ότι θα τα αλλάξει όλα! Δυστυχώς, υπέγραψε τρίτο Μνημόνιο, χειρότερο όλων, ενώ φόρτωσε στην Ελλάδα άλλο ένα δάνειο, κοντά στα 100 δις ευρώ!
Η λαϊκή οργή, όμως, για τα ψέματα και τα επαχθή μέτρα, ξεχείλισε. Ο Αλέξιος βρήκε απέναντί του τον λαό και αδυνατεί να βρει… φάρμακο να την αντιμετωπίσει. 
ΜΕΤΑ τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ εκπαραθύρωσε αυτήν την φορά και έναν καθ’ όλα άξιο και ικανό ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον υποστράτηγο κ. Μανώλη Σφακιανάκη,  ο οποίος διοργάνωσε την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είχε μεγάλες επιτυχίες η 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 23 Φεβ. 2016 - 11:23