ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ! ! !

Η τελευταία τους μεγάλη αυταπάτη. Πιστεύουν, ότι είναι αριστεροί! 

Δημιουργοί ενός δραματικού και ταυτόχρονα αφόρητα γελοίου πολιτικού περιβάλλοντος, κατάφεραν να κάνουν πράξη,  με κάθε λεπτομέρεια, τους «Στόχους της τρόικας, που δεν είναι τα δανεικά, είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο δημόσιος πλούτος της χώρας... Τη χώρα θέλουν να μετατρέψουν σε αποικία χρέους, να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό, να καταστρέψουν τους μικρομεσαίους, να καταστρέψουν το κοινωνικό κράτος, να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι»!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ! αφού, πραγματοποιώντας τους στόχους της τρόικας, δεν έχετε καμιά άλλη εκδούλευση να της προσφέρετε!

Κλαψιάρηδες ...πολιτικοί αναμορφωτές, «τα πράγματα δεν βαίνουν κατ’ ευχήν στην Aποικία», γιαυτό ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!

Ο Κατρούγκαλος αποφάσισε να… υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως  υπερασπίστηκε το ΕΚΑΣ και την επιβολή του αντισυνταγματικού ΦΠΑ στα νησιά, άρα, οι μαζικές απολύσεις θα νομοθετηθούν το Σεπτέμβριο σε ένα κείμενο 10.000 σελίδων, με νέα μέτρα και ενεργοποίηση του «κόφτη», για μισθούς και συντάξεις.

Ο Δρίτσας, αφού πούλησαν το λιμάνι, δήλωσε πως, θα «ήθελε μια άλλη προοπτική για το λιμάνι του Πειραιά», αναγγέλλοντας την κρατικοποίησή του! Ο Σπίρτζης, αφού ψήφισε την πώληση της δημόσιας περιουσίας στον αιώνα, παρακολούθησε τη φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ για τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει η «αξιοποίηση» του «Ελληνικού», από την για πρώτη φορά τέτοια συμφορά κυβέρνηση, ξέχασε ότι δήλωνε πως «το ξεπούλημα του Ελληνικού έχει τεράστιες πολιτικές ευθύνες», λησμόνησε ότι φωτογραφήθηκε σαν κλαμένο… με όλη τη νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας πανό που διατυμπάνιζε ότι το «Ελληνικό δεν πουλιέται», ξαφνικά έγινε επαναστάτης καταγγέλλοντας το ΤΑΙΠΕΔ και τον Πρόεδρό του, που στηρίζει ο Τσίπρας, για την πώληση του Ελληνικού, με χαμηλό τίμημα!

Όμως, ο λαός, έχει ακόμα αντοχές αφού, και την αβάσταχτη ελαφρότητα του Παπαδημούλη αντέχει.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο Αμερικανού πράκτορα ειδικού στους εμπρησμούς, έλυσε την υπόθεση Μαυρίκιου αναγγέλλοντας στις ανακριτικές αρχές και τη Δικαιοσύνη, πριν από όλους για όλους, τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Τώρα μένει, ο Παπαδημούλης, αξιοποιώντας τις αριστερές πρακτορικές του ικανότητες, να κλείσει την υπόθεση της Marfin Bank, ονομάζοντας τους δολοφόνους των τριών αδικοχαμένων υπαλλήλων. 

Η περίπτωση του Ν. Φίλη είναι ξεχωριστή. Ο υπουργός Παιδείας έχει χαρακτηριστικά μιας ιδεοψυχαναγκαστικής προσωπικότητας, όμως, μικρόνοος δεν είναι!

Με τις κατά καιρούς δηλώσεις του βγάζει μια υπολανθάνουσα και συγκαλυμμένη βίωση, θυμού και οργής για όσους και όσα δεν είναι σύμφωνα με τις αριστερές του πεποιθήσεις, αφού έχει μια εμφανέστατη δυσκολία κατανόησης της διαφορετικότητας, έντονο πείσμα και τάσεις κυριαρχίας πάνω στους άλλους.

Παλαιά καραβάνα στη χειραγώγηση των ηλιθίων από φανατισμό και των φανατικών από ηλιθιότητα, καταλαβαίνει έγκαιρα τι δεν μπορεί να ελέγξει.

Το κίνημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ έχει δυναμική και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ο Φίλης το ψυχανεμίζεται. Οι δηλώσεις του «για κίνημα κατσαρόλας» και την τάχα αντισυνταγματικότητά του, στοχεύουν στην έγκαιρη υπονόμευση του κινήματος ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Ο Ν. Φίλης, ασύγκριτα πιο ευφυής από τον Γ. Κυρίτση, σε καμιά των περιπτώσεων δεν θα πρότεινε στον ΣΥΡΙΖΑ τη δημιουργία «στρατού φτωχών», ως εργαλείο προάσπισης των αριστερών κατακτήσεων!

Την υπονόμευση της αυθόρμητης έκφρασης λαϊκής δυσαρέσκειας, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως, από το Φίλη, πήρε η Αυγή του ιδεοληπτικού σκότους, καταγγέλλοντας Έλληνες πολίτες ως οπαδούς του Α. Γεωργιάδη, του Ποταμιού, του Ε. Βενιζέλου και βάλε, ανυψώνοντας ταυτόχρονα, χωρίς αίσθηση του γελοίου, τον ταρταρίνο Α. Τσίπρα στο επίπεδο Σαλβαδόρ Αγιέντε που, ως μαρξιστής κρατικοποιούσε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν πουλούσε, όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός, το δημόσιο πλούτο για ένα κομμάτι ψωμί στα εκατό χρόνια.

Βέβαια, η Αυγή και, ο πρώην διευθυντής της,  ξεχνούν τις «Πρωτοβουλίες» ή τις «Επιτροπές Κατοίκων» ή, τους ακτιβιστές των «Κινημάτων» που, ως πολιτικές παραφυάδες του χρησιμοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη χειραγώγηση των «αγανακτισμένων» πολιτών και του «κινήματος δεν πληρώνω».

Το κίνημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! πρέπει να πληγεί στη γέννησή του. Εάν δεν τα καταφέρει η Αυγή με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, τότε υπάρχει και ο «στρατηγικός σύμβουλος» με τις διασυνδέσεις του μα, και πάλι αν τίποτα δε γίνει, μπορούν να πιάσουν  δουλειά, αυτοβούλως και τελείως ανεξάρτητα από την πολιτική θέληση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, «οι αυθόρμητες λαϊκές ομάδες κρούσης» ή, κατά τον Κυρίτση, ο «στρατός φτωχών», που συγκροτούν οι φασιστικές κυβερνήσεις τύπου Μαδούρο, για να υπερασπιστούν τις κατακτήσεις και την κυβέρνηση έναντι των ελίτ!

Χθες, «οι αυθόρμητες λαϊκές ομάδες κρούσης», σήμερα ο «στρατός φτωχών» σε μια ένοπλη (;) σύγκρουση χωρίς διεθνή χαρακτήρα, με το κίνημα του λαού, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 14 Ιουν. 2016 - 14:06