Ο ισαποστάκιας Νίκος Ανδρουλάκης

Πρώτα τα καλά και αισιόδοξα νέα, αυτά που σου δίνουν μια ανάσα αξιοπρέπειας, αυτά που σε κάνουν να ελπίζεις ότι η Ελλάδα «ξανά προς τη Δόξα τραβά».
Το πρακτορείο ειδήσεων Reueters έκανε γνωστή την είδηση ότι η Ελλάδα αποπληρώνει στο πρώτο δίμηνο του 2022 το τελευταίο κομμάτι δανείου ύψους  1,8 δισ. ευρώ που η χώρα μας πήρε από το Δ.Ν.Τ. και  το χρέος των 5,3 δισ. ευρώ που έλαβε μέσω διακρατικών συμφωνιών από χώρες-μέλη της ευρωζώνης. Αυτό σημαίνει ότι, η Ελλάδα βγαίνει δυο χρόνια νωρίτερα από τον επαχθέστατο μηχανισμό της Ενισχυμένης Εποπτείας που, ως χρεοκοπημένη χώρα της επέβαλαν τόσο οι ευρωπαίοι «σύμμαχοι» όσο και το Δ.Ν.Τ  
Κοντολογίς, η Ελλάδα θα πάψει να θεωρείται χρεοκοπημένη χώρα το 2022! 
Τώρα στα εύθυμα και, πολιτικά, έως γελοία! Τα ιστορικά στοιχεία που αποδεικνύουν το αντεθνικό δούναι και λαβείν του ΚΚΕ μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με το σταλινικό καθεστώς, δηλαδή, όσα ο κόσμος τα έχει τούμπανο και το ΚΚΕ κρυφό καμάρι, αποκάλυψε ο Ρώσος ιστορικός «Παπα, παπα, παπα, Παπαρα...τσένκο» και ο Μήτσος του ΚΚΕ έγινε «Τούρκος»!
Η πολιτική γκαβομάρα αυτού του ανθρώπου που σιτίζεται στο «πρυτανείο», χωρίς να προσφέρει στην προκοπή της Πόλης, είναι μνημειώδης.  
Επιβλητικές όμως διαστάσεις πολιτικής αμβλύνοιας, την ώρα που ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ «μυρίζει» μια νέα διάσπαση,  καταλογίζουν  στην Τασία Χριστοδουλοπούλου οι πολιτικοί της αντίπαλοι και, τούτο, διότι πρότεινε την υλοποίηση των στόχων του κόμματός της με την αθρόα πρόσληψη τρικολόρε φρουρών σε όλο το Δημόσιο. 
Κακώς προσάπτουν στην κυραΤασία φασιστική αντίληψη επειδή επιμένει στη γραμμή που χάραξε η Μπέτυ Μπαζιάνα που, ειρήσθω εν παρόδω, συνεχίζει να κλαίει «κάθε 5 του Ιούλη», γιατί ο σύντροφός της Αλέξης Τσίπρας έκανε το ΟΧΙ των Ελλήνων, ΝΑΙ των γιαλαντζί αριστερών στα μνημόνια.
Η Μπέτυ, λοιπόν, συνεντευξιαζόμενη είχε δηλώσει ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά δεν πήρε την εξουσία». 
Τη διαπίστωση της Μπέτυς ανέλαβε να εξηγήσει στο λαό με ποιο τρόπο θα κάνει πράξη ο σύντροφός της, ο «με ένα άρθρο και ένα νόμο» Αλέξης, αυτός που έλεγε ότι  «ο ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνεται, καταργείται» και στο τέλος τον επέβαλε αυξημένο ακόμα και στα κοτέτσια.  Ο «μεγάλος [λοιπόν] αδελφός», δήλωσε με περισσή πολιτική αλαφράδα ότι «τη δεύτερη φορά πρέπει να ελέγξουμε όλους τους αρμούς της εξουσίας»(!) εγκαθιστώντας, επί της ουσίας, ένα πολιτικό καθεστώς τύπου Νικολάς Μαδούρο. 
Κάτι τέτοια ονειρεύεσαι «σύντροφε» και «τρέμει το κατωσάγονο» μας, με τη σκέψη της παλινόρθωσής σου με  σύνθημα  «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»!
Ο άλλος εαυτός του Α.Τσίπρα, ο αποκαλούμενος από τους Friends και Followers του και Πολάκαρος, ανέλαβε να υπερτονίσει την εξαγγελία του πολιτικού «Δόκτωρ Τζέκιλ»  και, σαν Κύριος Χάιντ δήλωσε ότι: «Το μάθημα το πήραμε!!! Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...»!!!  
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η «οσία» των παράτυπων μεταναστών, τι το κακό έκανε εκτός από το ότι ακολουθεί την κομματική ντιρεκτίβα; 
Βέβαια, το ότι μπήκε κάτω απ’ την «Ομπρέλα» και διαφοροποιήθηκε απ’ τη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή του απ’ το λαό, συνιστά αδίκημα που, όταν θα έρθει η ώρα της «Γενικής Εκκαθάρισης», εμπνευσμένη από «κάποια μεγάλη και θαρραλέα πολιτική σκέψη» στο μυαλό του «μεγάλου αδελφού», όπως έλεγε κυρ Μήτσο και ο Μπουχάριν, η κυραΤασία δεν θα έχει τη δυνατότητα έφεσης.
Όμως και, ανεξάρτητα απ’ το πολιτικά θανατηφόρο στραβοπάτημά της, είναι κακό που η κυραΤασία εξειδίκευσε το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι την «άλλη φορά που θα [βρεθούμε] στην εξουσία», «πρέπει να έχουμε ανθρώπους δικούς μας [τρικολόρε φρουρούς σε κάθε δημόσια υπηρεσία, κάτι σαν τους πρασινοφρουρούς του ΠΑΣΟΚ] για να μπορούμε επί τόπου να τους επηρεάζουμε»;   
Βέβαια, το «κοινωνικό» αυτό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φτάσει και, κυρίως, να αντιγράψει τη μεγάλη προσφορά των «πρασινοφρουρών» του ΠΑΣΟΚ στο λαϊκό θέαμα, διότι, το νέο ΠΑΣΟΚ έχει τον Κώστα Σκανδαλίδη που, αν και «έρχεται από το μέλλον»! (τι ανέκδοτο κι’ αυτό) σαν πρώην γραμματέας κάτι θα θυμάται από τα μέτρα καταπολέμησης της «ανεργίας».
Η εξαγγελία όμως της κυραΤασίας κάνει «χύμα κουτάλι»* το «νέο» ΠΑΣΟΚ του ισαποστάκια Νίκου Ανδρουλάκης, αφού ξεδοντιάζει το «κοινωνικό» του πρόγραμμα για την «προσέλκυση νεότερων ψηφοφόρων».
Όσο τζαναμπέτης** και να είναι ο «ισαποστάκιας» Νίκος, πώς να τάξει διορισμούς που έχουν εξαγγείλει οι πολιτικοί του αντίπαλοι; 
Στην Κρητική διάλεκτο:
*«χούμα-κουτάλι»= «άνω –κάτω»
**  «Τζαναμπέτης»=«καταφερτζής»

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 08 Φεβ. 2022 - 09:57