Με σαφές ταξικό πρόστιμο!

Εμπιπραμένης της αριστεράς τους, αυτοί άδουν, με πολιτικές πομφόλυγες!

Ο ένας δικαιώνει το λαϊκό «βουβέ κυρίτς», ο δεύτερος, πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ομολόγησε ότι το τέταρτο μνημόνιο, δηλαδή, η θεσμοθέτηση του «κόφτη» και η εκχώρηση της Δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα, κινείται στα όρια της αντισυνταγματικότητας, ο ωραίος, παρά πάντων της πλάκας αριστερών, ο Κατρούγκαλος, κήρυξε τον ταξικό αγώνα και, ο μέγιστος όλων, ο «επικεφαλής» των Ενόπλων Δυνάμεων «ο ανεξάρτητος έλληνας» που, θα τόκανε Κούγκι και φωτιά και μπούρμπερη θα έβαζε στα μνημόνια, κατάφερε πλήγμα καίριο στους ανάλγητους ευρωπαίους!...

Ο Πάνος Καμμένος, ο λωτοστεφάνωτος, ομολόγησε ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι έγκλημα, είναι αντισυνταγματική πράξη που διαπράχθηκε, όντας αυτός πεσμένος στα τέσσερα, με την ψήφο του! Τόσο ανεξάρτητος ελληναράς!

Τέλος πάντων και, αυτό είναι θλιβερό, όλοι μαζί δικαιώνουν τον Αλαβάνο, που γνωμοδότησε ότι: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή», των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Η Ελλάδα επέστρεψε στην υπευθυνότητα»(!), είπε ο Επίτροπος Μοσκοβισί, υπονοώντας την κυβέρνηση του βασιλιά των μνημονίων, Α. Τσίπρα, το «αριστεροδεξιό, κατά το Μίκη Θεοδωράκη,  πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας».

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Ο νέος διχασμός ξεκίνησε! Η εκλογική μειοψηφία που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ εναντίων των Ελλήνων, που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και το τέταρτο, διαρκές μνημόνιο του «κόφτη»!

Η κυβέρνηση, με το αριστερό προσωπείο και, συνεπώς, χωρίς πρόσημο, με σαφές όμως για τους Έλληνες ταξικό πρόστιμο για την πολιτική επιλογή τους, ξεκίνησε το κυνήγι όσων ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου τόσο επαίσχυντα άλλαξε ο Α. Τσίπρας και, είναι απορίας άξιο, γιατί τουλάχιστον το Κ.Κ.Ε δεν τον έχει μηνύσει για την πράξη του αυτή.

Για να τιμωρηθούν, λοιπόν, οι «έχοντες και κατέχοντες» του αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ, που αυθαίρετα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκαταλέγει σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση, δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς και βουλευτές της, να στήσουν offshore εταιρίες(!!!), σε «φορολογικούς παράδεισους»! Και τούτο, διότι αυτοί «ψήφισαν ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα», δηλαδή, «κατά τρόπο αντικειμενικό, αμερόληπτο και ειλικρινή», δεν ψήφισαν, μαζί με το  61,3% του Ελληνικού λαού  «Όχι σε νέα μέτρα λιτότητας», αλλά ΝΑΙ(!) σε δυο νέα μνημόνια, που όχι μόνο αύξησαν τους φόρους αλλά τους αυγάτισαν με την προσθήκη του «κόφτη» και το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας για εκατό χρόνια!

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι πως, η αντιπολίτευση και, κυρίως, η Νέα Δημοκρατία, πήρε χαμπάρι τη διάταξη από δημοσίευμα στον ημερήσιο τύπο! Τόσο σοβαρός και υπεύθυνος κοινοβουλευτικός έλεγχος ασκείται στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης!

Πάντως, με την πρώτη ανάγνωση του άρθρου φαίνεται πως, η «φιλολαϊκή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζει το έδαφος για την επιβολή στους έχοντες και κατέχοντες «ταξικού φόρου», κάτι σαν τον κεφαλικό φόρο της τουρκοκρατίας που, στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ συσχέτισαν ανόητα με την εκχώρηση του εθνικού πλούτου στον αιώνα. Την είσπραξη του «ταξικού φόρου» θα αναλάβουν offshore εταιρίες. Μετά την πληρωμή του «ταξικού φόρου», η παράκτια «ανεξάρτητη εισπρακτική εταιρεία», θα δίνει ένα χαρτί στον Έλληνα που,  θα έκανε το φαρμακείο του εκλογικό κέντρο και σήμερα «νιώθει ντροπή που κάποτε ήλπισε μαζί τους» που, θα γράφει:  «ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν, από την θεοπρόβλητον εθνικήν κυβέρνησην των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να φέρη επί έν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του»!...

Η δεύτερη ανάγνωση της δυνατότητας, να συμμετέχουν υπουργοί ή να είναι ιδιοκτήτες offshore εταιριών, έχει να κάνει με τον προσεχή ανασχηματισμό!

Η είσοδος στην κυβέρνηση «αριστερών καπιταλιστών» που, το ΠΑΣΟΚ πρώτο επιχείρησε, πρέπει να διευκολυνθεί, με ένα κατάπτυστο μεν νομοθέτημα, αναγκαίο όμως για την αλλαγή ή ενίσχυση με έξυπνους ανθρώπους της όποιας δυναμικής έχει ακόμα η κυβέρνηση του Α.Τσίπρα,

Υπομονή και, ο προστατευόμενος ΑΛΕΚΤΩΡ με επτά κακόηχες κραυγές πάνω στα σκουπίδια του «χρυσοπράσινου φύλλου», σύντομα θα μας γνωρίσει αυτούς που «ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα» αλλά επιμόνως ζητούν τη νομοθέτηση των μαζικών απολύσεων!

Οι «νύχτες στο πόδι» έρχονται!  

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 02 Ιουν. 2016 - 10:53