Κυνηγώντας UFO στα αριστερά βοσκοτόπια

Διασύρετε και λοιδορείτε η… εθνική προνοητικότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από τη Νέα Δημοκρατία και… όχι μόνο.

Η άμεση σύσταση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, που ανακοινώθηκε από τον Ν. Παππά δεν αποσκοπεί στην τακτοποίηση όσων ασχολούνται με τα UFO στον ουρανό τής  για πρώτη φορά αριστεράς. Έργο κάθε σοβαρής Διαστημικής Υπηρεσίας η έρευνα ύπαρξης «ιπτάμενων ημικυκλικών δρεπανιών», όπως λεν τα UFO οι σύντροφοι στο Κρεμλίνο. Έτσι, η προσφιλής θεωρία στελεχών των ΑΝΕΛ πως, μας «ψεκάζουν», θα συμπληρωθεί με την ενδελεχή έρευνα από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ύπαρξης «ιπτάμενων δίσκων» τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Παρίσια!

Στην «Κυανή Βίβλο» όπου καταγράφονται εμφανίσεις UFO προφανώς έχει σημειωθεί η αναγνώριση ενός τέτοιου αντικειμένου, όχι στο πρόσωπο του Ζουράρι αλλά στο Κατάκολο(!) στις 10 Αυγούστου του 2016. Ζευγάρι Ελλήνων, που αναζητούσαν τροφή σε κάδους, φαινόμενο που, ο Άγνωστης Ιδεολογικής Ταυτότητας Φλαμπουράρης διαβεβαιώνει πως σήμερα δεν υπάρχει, είδε «πέντε ιπτάμενα αντικείμενα σαν πύρινες μπάλες» στην παραλία Καβούρι!

Μια ημέρα αργότερα, μία φωτεινή κόκκινη σφαίρα στον ουρανό του Παρισιού, τρομοκράτησε τους εύθυμους Παριζιάνους, που έστρεψαν το βλέμμα τους ψηλά.

Τα γεγονότα αυτά είναι σοβαρά. Δείχνουν πως υφίσταται πιθανότητα να υπάρχουν εκτός Ελλάδος βεβαίως-βεβαίως εφυή όντα! Ανάγκη πάσα να ερευνηθεί η περίπτωση, με πρώτο βήμα τη σύσταση Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ) που, πέρα από την «παρακολούθηση Γης, την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών, της αυθαίρετης δόμησης» θα ερευνά ενδελεχώς την επικίνδυνα συχνή εμφάνιση UFO πάνω από τα αριστερά βοσκοτόπια, όπως κάνουν όλες οι διαστημικές υπηρεσίες του κόσμου.

Την περίπτωση των ΑΤΙΑ στα Παρίσια ανέλαβε να ερευνήσει προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας γι’ αυτό και η επίσκεψη του στην πρωτεύουσα του φωτός μετά τη Λισαβόνα. Κάθε κατηγορία για κατάχρηση εξουσίας από τον πρωθυπουργό και, για βόλτες στον Πύργο του Άιφελ και καφέ κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου (λογικοί προορισμοί στο Παρίσι για έναν επαρχιώτη αλλά όχι για έναν μικροαστό που παριστάνει τον κομμουνιστή) από αυτόν που, μετά από παραμονή του ενός τρίτου του πολιτικού χρόνου επέστρεψε από τον Μαύρο κόσμο στον νεοδημοκρατικό, αδικεί κατάφορα την εθνική προσπάθεια ίδρυσης μιας ελληνικής NASA.

Επιπρόσθετα και επειδή το ΕΚΔΕ θα «διασυνδέσει την έρευνα με την παραγωγή των ελληνικών επιχειρήσεω»(!!), ο πρωθυπουργός, ίσως με προτροπή του συμβούλου του σύντροφου Καρανίκα, στον στρατηγικό σχεδιασμό τραπεζοκαθισμάτων στο διάστημα, άδραξε την ευκαιρία στα Παρίσια, πέρα από την κατάθεση στεφάνου στην μνήμη του Μιχαήλ Μπακούνιν για τη  συμμετοχή του στην Φεβρουαριανή Επανάσταση του 1848 να συναντηθεί με παράγοντες διεθνών εμπορικών ομίλων. Αυτό έγινε προκειμένου κοτζάμ ελληνική NASA να μην ασχολείται μόνο με τα  UFO που προπαγανδίζουν την τεράστια πολιτική ατιμία σε βάρος του Ελληνικού λαού από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας το «θαυμάσιο» κυβερνητικό έργο στην προστασία και υποδοχή των μεταναστών, στη δημόσια υγεία και, την προώθηση του κινήματος περισσότεροι φόροι για μετά το 2019 που, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει αφού δεν θα είναι οι αριστεροί ζουρλάριδες στην διαστημική υπηρεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να ερευνήσουν τη δυνατότητα «ουάου»(!) μιας αριστερής «χρήσης του εξωατμοσφαιρικού Διαστήματος»!!!

Η εξαγωγή επανάστασης στο Διάστημα, από τους αναγνώστες του «Ηλίθιου» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, έχει ως στόχο τη  δημιουργία μιας διαγαλαξιακής «αναρχικής κοινωνίας ισότητας, απαλλαγμένης από εξουσίες κοσμικές και θεϊκές, όπου μέσα της θα πραγματώνεται και ολοκληρώνεται η πιο πλατειά ανθρώπινη ελευθερία», όπως ήταν το όραμα του Μπακούνιν διαβασμένο σε βίπερ από τους γιαλαντζί επαναστάτες.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι όπως οι προηγούμενες αστικές κυβερνήσεις, πράττει το αυτονόητο, όπως το έκανε και… με το τηλεοπτικό φάσμα. Δεν απεμπολή τα δικαιώματα και δίκαια του Ελληνικού λαού στο διαστημικό φάσμα και…στον επερχόμενο πόλεμο των άστρων!

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 09 Φεβ. 2017 - 10:57