Φτάνει πιά!!!!!!!!!

«Η Ελλάδα με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης αλλάζει σελίδα»!! έφα ο τσαλακωμένος Τσακαλώτος.

Ο «αριστερισμός» είναι η παιδική αρρώστια του κουμμουνισμού, τόνιζε στο ομώνυμό του βιβλίο ο Β. Ουλιάνοφ. Από την αρρώστια αυτή δε θεραπεύτηκε ο αχθοφόρος του Γ. Βαρουφάκη που, με φαγωμένη την ψυχή απ’ την ψευτιά, ακολουθώντας την εμετική στην διγλωσσία της ανακοίνωση των 53+ μετά την ψήφιση του τέταρτου μνημονίου, υποστήριξε πως, έως τώρα, διαπραγματεύτηκε(;) με γνώμονα να εξαλείψει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την κοινωνική ανισότητα! Και να μπει η χώρα στην ανάπτυξη, με τον κόσμο της εργασίας συμμέτοχο!

Επικαλέστηκε τον Μαρξ, αυτός που, σαν υπουργός και, για λογαριασμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πήρε το τρίτο και μακρύτερο όχι στο χρέος(!) για να υποστηρίξει πως έδωσε: «μια πολύ-επίπεδη μάχη για να στηρίξει τον κόσμο της εργασίας».

Ευτυχώς που, ο «σύντροφος» Παφίλης τον έκραξε στη Βουλή, για τις ατάκες των θεωρητικών του κουμμουνισμού που άχαρα χρησιμοποιεί, αλλιώς θα αναφωνούσε, όπως ο  Στάλιν, στο κορύφωμα της γενικευμένης αθλιότητας: «Η ζωή [με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ] έχει γίνει καλύτερη σύντροφοι. Η ζωή έχει γίνει πιο χαρωπή»!

Σε αυτούς τους θαμπούς ντερβίσηδες και στέρφους μανταρίνους, σε όλους τους ροζοπράσινους που ποδοπατούν την Πολιτεία, σε αυτούς που είναι η αγαλλίαση των χασομέρηδων και η χαρά των αρλεκίνων, στους μεταλλαγμένους αριστερούς, ύψωσε τη φωνή του, με ένα τρομακτικό σε ένταση ψυχής «Φτάνει πια!!!!!!!!!» ο Παν. Κοτρώνης, η κινητήριος δύναμη, έως και χθες, του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους κοινωνικούς τομείς!

«Τέρμα η κοροϊδία, όχι άλλες υποχωρήσεις. Θα έπρεπε επιτέλους να αποδεχθούμε μία έντιμη ήττα, με ταυτόχρονη παραίτηση της κυβέρνησης, παρά να συρθούμε σε έναν ανέντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και μάλιστα εν αγνοία της βάσης του κόμματος», φωνάζει ο συνεπής Παν.Κοτρώνης.

Όμως, ο χρόνος για την αποδοχή μιας έντιμης ήττας έχει παρέλθει.

Η ψευδώνυμος αριστερά είχε ορκιστεί ότι δεν θα πειράξει τις συντάξεις και το αφορολόγητο,  είχε δώσει το λόγο της πως, θα προστατεύσει το δίκιο του εργάτη, πράγμα που ξέχασε ο αχθοφόρος του Βαρουφάκη.  Είχε διαβεβαιώσει τον Ελληνικό λαό, ο πρύτανης του ψεύδους,  ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ επιβάρυνση στους πολίτες με το κλείσιμο της αξιολόγησης και, τελικά, πάρθηκε «μια απόφαση και [κλείστηκε] μία συμφωνία με την οποία φτωχοποιούμε ακόμα περισσότερο 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους, που μαζί με αυτούς που συντηρούνται από αυτές τις συντάξεις φτάνουν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού της χώρας», επισημαίνει σωστά, το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  Παν.Κοτρώνης.

Η «αριστερά» τύπου Τσίπρα ασκεί την εξουσία σαν εξουσία και για την εξουσία, υποτάσσοντας, ρητώς, σαφώς, εντελώς τα πάντα στον καθαρά  εργαλειακό χαρακτήρα της εξουσίας και της δύναμης, όπως θα έλεγε ο Κορν. Καστοριάδης, με μοναδικό στόχο την παραμονή της στην εξουσία! Η απόλυτη δηλαδή παραφροσύνη, στον φαύλο κύκλο του μακιαβελισμού.

Ο απεγκλωβισμός του Παν. Κοτρώνη από αυτόν το στρόβιλο εξουσιομανίας, απ’ αυτόν τον εσμό των «ασταθών στοιχείων», όπως ονομάζει ο Λένιν τους  σηκωγιακάδες αριστεροφιλελέδες τύπου Καραμέρου, Πολάκη, Φιλιππάκη και… βάλε(!) που προσχωρούν στο κόμμα εξουσίας υπολογίζοντας σε μια επικερδή σταδιοδρομία, μπορεί να χαρακτηρίζεται από έναν παρωχημένο πολιτικό ρομαντισμό, δεν χάνει όμως σε τίποτα από την εντιμότητα, που χαρακτηρίζει τον πρώην γραμματέα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Πιθανότατα, η παραίτηση Κοτρώνη να είναι χρονικά άκαιρη, σώζει, όμως, τη χαμένη αξιοπιστία όσων ακόμα ονειρεύονται κοιμώμενοι στην αριστερή τους πλευρά!

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 01 Ιουν. 2017 - 09:49