ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ!

Και επιτέλους, συντρόφια, εκείνο το… καραβάνι που τού ούρλιαζαν οι σκύλοι ενώ προχωρούσε, έφτασε στην Ελλάδα! Ο λόγος της καθυστέρησης, βέβαια, δεν οφείλεται στους σκύλους, που ούρλιαζαν, σ’ αυτούς κανείς από το… ηρωϊκό καραβάνι δεν δίνει σημασία, αλλά επειδή είχαν επί 22 ημέρες κλειστή την Ειδομένη οι μετανάστες, με βάση τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, για τα οποία ο καμηλιέρης του καραβανιού δίνει τα ρέστα του!

Έτσι, ήταν φυσικό, αμέσως μετά, αφού εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησής του, να απαντήσει και στην ερώτηση τι ακριβώς μάς έφερε με το περίφημο καραβάνι του. Στην αρχή λοιπόν είπε γεμάτος μαχητική διάθεση, πως προσπάθησε, πως έδωσε μάχες ολόκληρες, όχι ενάντια στους σκύλους που τον γάβγιζαν, αν και εσάς ο νους σας πάντα εκεί είναι, αλλά για να κρατηθεί το Δ.Ν.Τ. εκτός των συνόρων της χώρας μας και να περάσει από την Ειδομένη μόνο του το καραβάνι και ο καμηλιέρης. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, γιατί οι σκύλοι εκτός Ειδομένης έγιναν πολύ απειλητικοί και ο καμηλιέρης, μπορεί από τις καταλήψεις να έχει συνηθίσει στους σκύλους που ουρλιάζουν, όμως στους απειλητικούς σκύλους παθαίνει… ακράτεια!

Επίσης, ο καμηλιέρης είπε πως αισθάνεται ασφαλής με τις 153 καμήλες του, τις οποίες φροντίζει πολύ καλά, γιατί πάνω στις καμπούρες τους κουβαλάει τις πραγμάτιες του! Μπορεί βέβαια καμιά καμήλα μερικές φορές να χάνει το δρόμο της και να μπαίνει σε άγνωστα καραβάνια, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία, γιατί στη θέση της είναι έτοιμη να μπει μια άλλη καμήλα, σύμφωνα και την επιθυμία του καμηλιέρη του καραβανιού!

Βεβαίως, αν και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ο καμηλιέρης και το καραβάνι του δεν έφεραν ούτε… χρυσό, ούτε σμύρνα, ούτε λιβάνι, σα να λέμε ανάπτυξη, δώρα, δουλειά. Βλέπετε, τόσο ο ίδιος ο καμηλιέρης, όσο και οι οδηγοί του καραβανιού του, αν και αμολάνε περιστέρια τα Θεοφάνεια, αν και ενώπιον του Πατριάρχη διαβάζουν… μελιστάλαχτα το Σύμβολο της πίστεως, δηλώνουν άθεοι και επομένως δεν έχουν καμιά σχέση με τα Χριστούγεννα και το πόπολο που τα γιορτάζει!

Παρ’ όλα αυτά όμως, συντρόφια, μη νομίζετε πως ο καμηλιέρης έφερε εδώ το καραβάνι του χωρίς τίποτε. Εφερε κάτι πολύ σημαντικό, κάτι το βασικό, που περίμενε χρόνια και χρόνια αυτή η χώρα, προκειμένου ν’ αλλάξει πορεία και να πάρει επιτέλους το δρόμο της ανάπτυξης!... Ο καμηλιέρης και το καραβάνι του, που προχωράει για να πετύχει τους στόχους του, μάς έφερε… το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους!

Τώρα όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν, το καραβάνι πέτυχε το στόχο του!

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 21 Δεκ. 2015 - 12:12