Αυτός είναι ο κόσμος τους…

«Αυτός είναι ο κόσμος μας» «This is our world» τραγουδά σαν χαζοχαρούμενο σχολιαρόπαιδο, αγκαλιά  με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και άλλους υπουργούς του ΝΑΤΟ ο Ν. Κοτζιάς, πρώην κομμουνιστής, μετά στέλεχος στο Πασοκ του Γ.Α.Π και τώρα ένα από τα πολιτικά ρετάλια που συνθέτουν τον «πολύχρωμο» ΣΥΡΙΖΑ, ένας κόσμος καταστροφής και πόνου από τους «ανθρωπιστικούς» συμμαχικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, τη Λιβύη, στο Ιράκ, στην Γιουγκοσλαβία, ένας κόσμος που, ευτυχώς, δεν έγινε ακόμα σαν τα μούτρα τους.

Ένας κόσμος που, πίσω από τα συρματοπλέγματα του Μουζάλα, μέσα στις παγωμένες σκηνές της Μόριας, πεθαίνει με το όνειρο της ένωσης με την οικογένεια, ζει με την ελπίδα της ανάπαυσης σε έναν καλύτερο κόσμο, ένας δημοκρατικός κόσμος που, ώρες στημένος στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό προσδοκά την απελευθέρωση, άνθρωποι που επιμένουν κάποιες: «νύχτες με φεγγάρι μες τα θερινά τα σινεμά» να ονειρεύονται κόκκινα, να γελούν, να ελπίζουν, να πιστεύουν πως αξίζουν ένα αύριο καλύτερο από το θλιβερό σήμερα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Αυτός είναι ο κόσμος τους»! This is their world Ένας ροζ κόσμος πονηρούληδων, ψευτιάς και διαστροφής της πραγματικότητας.

Ένας κόσμος χωρίς αντίσταση στα ξένα συμφέροντα μα γεμάτος με υποκλίσεις σε αυτά, χωρίς αλλαγές, μα πλήρης σε συνδιαλλαγές, δίχως δημοκρατικές ανατροπές, μα γεμάτος με αντιδημοκρατικές εκτροπές, ένας «κόσμος» ξεπλυμένης ροζ αριστεράς στα ακροδεξιά του ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου, ένας κόσμος που δεν υποστηρίζει τα δίκαια των Ελλήνων, μα τα συμφέροντα των Γερμανών και των τραπεζιτών φίλων τους όπως οι Rothschild, Caroline Nico και οι ολιγάρχες σύμμαχοί τους.

«Αυτός είναι ο κόσμος τους»! Για χάρη των νέων πλουτοκρατών φίλων τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπούλησαν για εκατό χρόνια την περιουσία των νέων κοριτσιών και αγοριών μας, οδηγώντας τα στο δρόμο της ξενιτιάς.  Πραγματοποιούν οργανωμένες εφόδους της εφορίας, νέες αθλιότητες μεθοδεύσεων του κράτους στα δημόσια έργα, (όρα ``Τοξότης – Καλογρίτσα’’), ενός κράτους που προσπαθούν να μετεξελίξουν σε παρακράτος, με το διορισμό κομισάριων σε κάθε δήμο και κοινότητα, με τον παραπλανητικό τίτλο του «ελεγκτή νομιμότητας».

«Αυτός είναι ο ροζ κόσμος τους»! Όταν μπαίνουν χιλιάδες νέα λουκέτα σε μαγαζιά και επιχειρήσεις αυτοί φαντασιώνονται επευφημίες των εμπόρων για την ανοησία του νόμου Κατρούγκαλου.

Εγγεγραμμένη στον «κόσμο» τους είναι η ολοκληρωτική αντίληψη για την εξουσία, όπως το διαλαλεί ο Πολάκης που υποστηρίζει ότι η «αριστερά» στην εξουσία, «στην κυβερνητική εξουσία προσπαθεί να πάρει την πραγματική εξουσία»!  Ίσως μέσα από τη διαδικασία του δωματίου 101 που τόσο απέδιδε στην αλλαγή γνώμης στον Μεγάλο Αδελφό του Όργουελ.

Οι ροζ πονηρούληδες, έγιναν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

«Αυτός είναι ο κόσμος τους»! Ένας κόσμος πολιτικού κυνισμού, ψευτιάς και γραφειοκρατίας που προσπαθεί να κάνει δεκοχτούρες, περιστέρες, μπούφους και κούκους καθηγητές πανεπιστημίου. Ένας  «ροζ κόσμος» που γεύεται τη δύναμη της εξουσίας και αυτομαγεύεται.

«Αυτός είναι ο κόσμος τους»! Από τα «Go back», την κατάργηση του  Δουβλίνο 2 και το σφράγισμα των κλειστών κέντρων φιλοξενίας, πέρασαν στα κολαστήρια του ΣΥΡΙΖΑ-Μουζάλα, γεμίζοντας την Ελλάδα παράτυπους μετανάστες, που τους οδηγούν στην απελπισία και στο θάνατο στα γκέτο της Μόριας και του Ελληνικού.

«Αυτός είναι ο κόσμος τους»! Ο  εικονικός κόσμος του Α.Φλαμπουράρη, που δεν βλέπει τίποτα ενοχλητικό στις επευφημίες και κανέναν πεινασμένο στο διάβα του. Αυτόν τον κόσμο θέλει ηλεκτρονικά να διορθώσει ο υπουργός, με τη συμβολή των χειροκροτητών του, αγνοώντας τις μούντζες του λαού στην πραγματική ζωή.

Η χούντα είχε ως σύνθημα την «τιμιότητα» των Συνταγματαρχών, η ροζ αριστερά το «ηθικό πλεονέκτημα» που αποδήμησε ο Νίκος Φίλης, λέγοντας: «Με τον Καμμένο κάναμε κυβέρνηση. Δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση. Το "εμείς και οι άλλοι" τελείωσε. Τελείωσε το εμείς οι αμόλυντοι και οι άλλοι οι μολυσμένοι»!!!

«Αυτός είναι ο κόσμος τους»! Ένας κόσμος προδοσίας αρχών και αξιών, που η αριστερά ανάδειξε στα δίσεκτα χρόνια με αγώνες και πολλές θυσίες.

« This is their world » Έχει Τσίπρα μα δεν έχει τσίπα!

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 15 Φεβ. 2017 - 00:19