Το αριστερό μνημόνιο μάς απο… τελείωσε - Ζήτω η ενισχυμένη εποπτεία!

Ο μέτριος κατά το δέμας οπαδός της προκρούστιας ομοιομορφίας Α. Τσίπρας, έδωσε συγχαρητήρια στους αριστείς του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού! Η εποχή, που επίσημα τους λοιδορούσαν στο κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε. Τώρα οι θεωρητικοί της μετριότητας και θαυμαστές της ισοπέδωσης κάνουν ένα βήμα στο κενό της φτηνής επικοινωνίας. Ανακαλύπτουν ότι για να πετύχεις τους στόχους σου, πέρα από τη μαγκιά, τις καταλήψεις και την άρνηση να υπηρετήσεις την Ελληνική Σημαία, υπάρχει και η σκληρή δουλειά στο στίβο της ζωής και του αθλητισμού. Μάλιστα, για τον Τσίπρα, ο Τσιτσιπάς αποτελεί «πηγή έμπνευσης για τους νέους Έλληνες αθλητές», πιθανότατα και επειδή το επίθετο αυτό συνηχεί με το Τσιτσι…πα.

Και όλα αυτά βεβαίως, υπό την αίρεση της έγκρισης του Κυρίτση, του μεγάλου απολογητή της  αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, που τα στελέχη του σε συνέντευξή τους αφού «αποδέχονται τη βία ως πολιτικό εργαλείο», δηλώνοντας ότι: «Εμείς έχουμε ορίσει τους όρους και τα όρια της βίας που ασκούμε», υποστηρίζουν πως: ο ΣΥΡΙΖΑ  «έκανε ό,τι κάνουν τα κόμματα της καθεστωτικής αριστεράς ιστορικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα, την πούλησε και μετά την σκότωσε. Έκανε όσα δεν θα τολμούσε να κάνει ούτε η δεξιά, ακόμα και στα επίπεδα της καταστολής».

Και τα γεγονότα τους δικαιώνουν! Η πολιτική ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για φέτος και, μέχρι τώρα, στοίχισε στους Έλληνες μόνο 96 ζωές, το όνομα της Μακεδονίας, μια συμφωνία υποτέλειας με την «φίλη Άνγκελα» και τη δημιουργία σοβαρών προβλημάτων στη Θράκη, με την παραχώρηση στον Ερντογάν της εκλογής του μουφτή.

Ο μέχρι χθες μεγάλος τραμπαρίφας της πολιτικής, που υποσχόταν πως με ένα άρθρο και ένα νόμο θα καταργούσε τα μνημόνια, ο παίκτης σε δυο ταμπλό όταν πρόκειται να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία και την ιστορία της  Ελλάδας, επιτέλους, για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κυβερνητική ανικανότητα της «πρώτης φοράς Αριστεράς» στο Μάτι, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη! Ε! Και! Την πολιτική ευθύνη για τις 23 δολοφονίες, αναλάμβανε και η 17 Νοέμβρη!

Προφανώς και δεν υπάρχει συμψηφισμός, σαν αυτούς που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τους 96 νεκρούς και την έξοδο της χώρας από τα αριστερά μνημόνια! Υπάρχει μόνο ενεργοποίηση της μνήμης, για να καταδειχτεί το ηθικά και πολιτικά ανούσιο ανάληψης μιας ευθύνης, η οποία έτσι και αλλιώς του ανήκει.

Οι  πρίγκιπες της εξουσίας του Α. Τσίπρα, ζητούν να μην «βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών»! Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι ένας περιορισμένων δυνατοτήτων πολιτικός, ανίκανος να διαχειριστεί τα προβλήματα που βρήκε στη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού;

Εκλιπαρούν οι πρίγκιπες της εξουσίας του, να μην «βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών» που οι ισχνές πολιτικές του πλάτες δεν μπορούν να σηκώσουν διαχρονικά προβλήματα του ελληνικού δημοσίου. Ξέχασαν οι πρίγκιπες της εξουσίας του, τις ανέξοδες μαγκιές του μπαλκονιού, τα ουρλιαχτά του αρχηγού τους με εκείνα τα «Go back κυρία Μέρκελ, go back κύριε Σόιμπλε, go back κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομεκλατούρας της Ευρώπης»!

Σήμερα, που η συντηρητική νομενκλατούρα της Ευρώπης τον λογαριάζει για πρώτης τάξεως μερκελοτσολιά, τον χαρακτηρίζουν, θελημένα ή αθέλητα ως πολιτικά ανίκανο να διαχειριστεί τις «πολεοδομικές και χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης» ενώ ήταν ικανός, αυτός και η νομενκλατούρα του, όχι μόνον να διακόψουν αλλά να αντιστρέψουν τις μεταρρυθμίσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2015 φορτώνοντας στις πλάτες του Έλληνα πολίτη έως και 200   δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον  Κ. Ρέγκλινγκ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.

Είναι ανίκανος να διαχειριστεί το «έγκλημα στο κοινωνικό κράτος» και ικανός, μόνος αυτός από τους πρωθυπουργούς των χωρών της Ευρώπης, που δέχονται πρώτες τους μετανάστες, να υπογράψει συμφωνία με την φράου Μέρκελ για την επιστροφή χιλιάδων λαθρομεταναστών από τη Γερμανία;

Φαίνεται πως, τελικά, ο Α. Τσίπρας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μέτριος νταουλτζής 44 χρόνων που, όπως όλοι οι μέτριοι, πίστευε πως όταν θα χτυπούσε το νταούλι οι αγορές θα χόρευαν!

Οι μέτριοι τύποι, σύμφωνα με τη γερμανοεβραία πολιτική φιλόσοφο Χάνα Άρεντ όταν ασκούν την εξουσία είναι θρασείς, ενώ υπακούν τυφλά και χωρίς σκέψη τα κελεύσματα των αρχηγών τους, γιαυτό και είναι ή φορείς ολοκληρωτικών αντιλήψεων ή στηρίγματα του φασισμού.

Σήμερα οι πρίγκιπες της εξουσίας του, με τα μαύρα πουκάμισα και τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες, ζητούν να μην βάλλεται ο σαράντα και τεσσάρων ετών αρχηγός τους, διότι όντας περιορισμένων δυνατοτήτων φορτώθηκε πολλά στις αδύναμες πολιτικές του πλάτες και δεν μπορεί να διαχειριστεί μεταξύ των άλλων προβλημάτων και το οικονομικό έγκλημα που έγινε σε βάρος των Ελλήνων από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, όμως σιωπούν για τις ευθύνες του Α. Τσίπρα στην ολοκλήρωση του οικονομικού αυτού εγκλήματος, με το αχρείαστο αριστερό μνημόνιο τους και την ενισχυμένη επιτήρηση.

Ο Α. Τσίπρας, σύμφωνα με τον Βερναρδάκη, είναι αρκετά μεγάλος για να το παίζει ειρηνιστής, να ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας με συμφωνίες ερήμην του Ελληνικού Λαού, αλλά πολύ μικρός στα 44 χρόνια του, για να αναλάβει το κόστος της πολιτικής του.

Όμως, όσα διαγγέλματα και αν ξεφωνήσει, κριτής της πολιτικής του ανικανότητας θα είναι τα δίδυμα κοριτσάκια που λαμπάδιασαν στο Μάτι, και οι αγέννητοι νεκροί!

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 22 Αυγ. 2018 - 13:55