Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος ποδηλατικός γύρος Κερκίνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο 1ος Γύρος Κερκίνης. Ο αγώνας που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Κερκίνης, με αφετηρία την Βυρώνεια και τερματισμό τα Άνω Πορρόϊα έδωσε την ευκαιρία στους αγωνιζόμενους να γνωρίσουν από κοντά το φυσικό κάλλος της περιοχής.

Συμμετείχαν 95 αθλητές όλων των κατηγοριών (με σπουδαίες συμμετοχές όπως αυτή του Νίκου Ιωαννίδη και του Αλέξανδρου Βροχίδη). Τα χαρακτηριστικά της διαδρομής (πολλή ευθεία και στο τέλος ανηφόρα) έδωσαν μια άγρια ομορφιά στον αγώνα ευνοώντας αρχικά τα πολλά ξεκολλήματα και τις μεγάλες ταχύτητες. Η τελική ανηφόρα για τα Άνω Πορρόϊα ήταν το κερασάκι στην τούρτα αποζημιώνοντας τους ανηφορίστες και όσους κράτησαν δυνάμεις για το τέλος. 1ος όλων ο JUSTIN FISCHER του Θράκα Ιππέα (1ος και στην Κατηγορία Open), με 2ο της Γενικής τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΗΠΟΥΡΟ των 1000 Δέντρων (1ος στην Κατηγορία των Ανδρών), επίσης 1ος στους έφηβους ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ του ΑΣ Ποδηλάτη.

Από πλευράς των αθλητών του ποδηλατικού συλλόγου ΑΣ «Μαχητής Bike Riders» μας:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΔΟΥΠΑΛΟΣ (12ος στην Ανδρών και 20ος Γενικής)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ (13ος στην Ανδρών και 21ος Γενικής)

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ (14ος στην Ανδρών και 23ος Γενικής)

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΔΗΣ (20ος στην Ανδρών και 35ος Γενικής)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ (3ος στην 17+ και 40ος Γενικής)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (22ος στην Ανδρών και 46ος Γενικής)

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΨΑΡΡΑΣ (27ος στην Ανδρών και 62ος Γενικής)

ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ (5ος στην 50+ και 64ος Γενικής)

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΟΜΛΕΚΤΣΗΣ (7ος στην 50+ και 70ος Γενικής)

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει ο "Μαχητής Bike Riders" σε όλους τους χορηγούς, την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ιδιαιτέρως, τους Δήμους Σιντικής και Ηράκλειας καθώς και τους κυρίους Ιωάννη Ρέκλο (ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ), Αργύρη Ράμναλη, τον Μ.Ο.Σ., την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Σιντικής, τον Σ.Σ. Βυρώνειας καθώς και όλους τους εθελοντές και υποστηρικτές του 1ου Γύρου της Κερκίνης.

Θετική ήταν  και η παρουσία των ποδηλατών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.
Ο Νάκου Νικόλαος κατάφερε να τερματίσει δέκατος τρίτος στην Γενική κατάταξη με χρόνο 02:55:29 και ένατος στην κατηγορία elite ανδρών. Αναλογιζόμενοι τα μεγάλα ονόματα της ποδηλασίας που πήραν μέρος στον αγώνα αυτό η προσπάθεια του αθλητή του Πανσερραϊκού αποκτάει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Κάτος Ιωάννης στην κατηγορία Open 40+ κατετάγη δέκατος τέταρτος (14) με χρόνο 04:06:52 και ο Ξανθόπουλος Στέφανος στην κατηγορία Open 40+ κατετάγη δέκατος έβδομος(17)με χρόνο 04:11:27.  
Έχοντας ως δεδομένο ότι η ομάδα της ποδηλασίας του Πανσερραϊκού έχει μόλις 7 μήνες παρουσίας στα ποδηλατικό γίγνεσθαι της Ελλάδας η οργανωτική και αγωνιστική της παρουσία κρίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιητική. 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 21 Ιουν. 2016 - 11:16