Τοπικά προϊόντα "συστήθηκαν" στο κοινό της ΕΞΠΟΤΡΟΦ μέσω του Επιμελητηρίου Σερρών

Μια μεγάλη ευκαιρία γνωριμίας με τα σερραϊκά τρόφιμα και ποτά είχαν οι επισκέπτες της φετινής ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας στις 3-5 Φεβρουαρίου. Οι Σέρρες ταξίδεψαν στην 10η Εξποτροφ, με το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Τα ποιοτικά, μοναδικά μας προϊόντα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών και κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι δέκα  σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν είχαν σημαντικές επαφές και γνωριμίες.

expotrof_malliaras.jpg


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση με το Επιμελητήριο Σερρών και τόνισε πως θα συνεχιστούν οι δράσεις προβολής και εξωστρέφειας.
Από την πλευρά τους, οι Σερραίοι επιχειρηματίες δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους ,καθώς άνοιξε για αυτούς ένας νέος κύκλος επαφών και σύναψης συμφωνιών και ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο Σερρών, που και σε αυτή την έκθεση επιδότησε το 60% του κόστους συμμετοχής τους. 
Στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετείχαν επίσης από το Δ.Σ .του Επιμελητηρίου ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης επιχειρήσεων Γιώργος Μηχος και το μέλος του Δ.Σ. Διαλεχτή Παυλάκη.

expotrof_serres_2024.jpg


Το Περίπτερο των Σερρών επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Κελέτσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάνε Πρέλεβιτς καθώς και γνωστοί chef όπως ο Σερραίος Νικόλας Σακελλαρίου. 
Επιπλέον, ο διακεκριμένοw chef Κωνσταντίνος Μπουγιούρης δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πιάτο, χρησιμοποιώντας σερραϊκά προϊόντα, στην ενότητα Μαγειρεύουμε Ελλάδα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. 
Μάλιστα η παρουσία των Σερρών στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενήθηκε ζωντανά στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, στην τηλεόραση του ALPHA.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 06 Φεβ. 2024 - 20:19