Δήμος Σερρών: Το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας

Το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων κατά τις ημέρες των αργιών του Πάσχα ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Σερρών. Πιο συγκεκριμένα::

 

-Η αποκομιδή σύμμεικτων απορριμμάτων για τις Κοινότητες Προβατάς, Αναγέννηση, Βαμβακιά, Μονοκκλησιά, Οινούσα, Επτάμυλοι, Ελαιώνας, Άνω Βροντού, Ραχωβίτσα, Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και ΒΙ.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου.

 

-Η προγραμματισμένη αποκομιδή τη Δευτέρα 6 Μαΐου (2η μέρα του Πάσχα) και την Τρίτη 7 Μαΐου (εορτασμός της Πρωτομαγιάς) για τις Κοινότητες και Οικισμούς Μετόχι, Ξηρότοπος, Ορεινή, Χρυσοπηγή, Ιερά Μονή Βύσσιανης, Οινούσα, Επτάμυλοι, Ελαιώνας, ΒΙ.ΠΕ. Λευκώνας, Προβατάς, Βαμβακιά, και Μονοκκλησιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου.

 

-Η αποκομιδή σύμμεικτων απορριμμάτων για τις Κοινότητες Σκούταρι, Κάτω Καμήλα, Αδελφικό, Βαμβακούσα, Κουβούκλιο, Κωνσταντινάτο, Πεπονιά, Κουμαριά και Αγία Ελένη θα πραγματοποιηθεί κανονικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό έως και το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου.

 

-Η προγραμματισμένη αποκομιδή την Δεύτερα 6 Μαΐου (2η μέρα του Πάσχα) και την Τρίτη 7 Μαΐου (εορτασμός της Πρωτομαγιάς) για τις κοινότητες Κάτω Καμήλα, Αδελφικό, Βαμβακούσα, Κουβούκλιο, Σκούταρι (μισός οικισμός) και Κωνσταντινάτο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου.

 

-Για την πόλη των Σερρών η αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή για τα σύμμεικτα απορρίμματα και την ανακύκλωση. Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, συμπληρωματικά θα γίνει αποκομιδή της ανακύκλωσης από συμβεβλημένο εργολάβο.

 

-Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα εκτελείται κανονικά το πρόγραμμα από τον συμβεβλημένο εργολάβο.

 

-Την Δευτέρα 6 Μαΐου (2η μέρα του Πάσχα) και την Τρίτη 7 Μαΐου (εορτασμός της Πρωτομαγιάς) θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακύκλωσης από το κέντρο της πόλης και περιφερειακά, μόνο όπου υπάρχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Θερμή παράκληση, όσοι επισκεφθείτε διάφορα σημεία του Δήμου Σερρών για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, λίγο πριν αποχωρήσετε φροντίστε να καθαρίσετε το χώρο, πετώντας τα απορρίμματά σας στον πλησιέστερο κάδο απορριμμάτων. «Ας κρατήσουμε καθαρό το περιβάλλον είναι δικαίωμα όλων μας».

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 02 Μάιος. 2024 - 09:01