Συγχαρητήρια στον «Ορφέα» για τη διοργάνωση της Χορωδιακής Συνάντησης (Φωτογραφίες)

Η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε, χθες, ο ιστορικός Όμιλος «Ορφέας» Σερρών, συγκαταλέγεται στις πολιτικές εκδηλώσεις που ολοένα και σπανίζουν αλλά προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον παραγόμενο πολιτιστικό «πλούτο» της περιοχής μας.

Η συνάντηση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από μουσική άποψη όσο και διοργάνωσης.

xorodiaki_synantisi_orfeas_2018_1.jpg

Συνέπραξαν η Μικτή Χορωδία Ηράκλειας, η Χορωδία Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς, ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος «Απόλλων» Ροδολίβους και η Χορωδία του Ομίλου «Ορφέας».  

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, σημειώνει, σε ευχαριστήριο που απευθύνει  προς τον «Ορφέα», ότι τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτισμό. Παράλληλα, συγχαίρει τον ιστορικό Σερραϊκό όμιλο για την άρτια διοργάνωση, την εγκάρδια υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

xorodiaki_synantisi_orfeas_2018_3.jpg

Αναλυτικά το ευχαριστήριο έχει ως εξής:

«Ζώντας στον απόηχο της επιτυχημένης χορωδιακής συνάντησης, που με τόση επιτυχία διοργανώσατε στην πόλη σας, όπου είχαμε την τιμή να λάβουμε μέρος με τη μικτή μας χορωδία, επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκληση και να σας συγχαρούμε για την άρτια διοργάνωση.

xorodiaki_synantisi_orfeas_2018_2.jpg

Η εγκάρδια υποδοχή σας, η ποιότητα της εκδήλωσης, η φιλοξενία σας, ήταν στοιχεία που προκάλεσαν εντύπωση στον αντικειμενικό ακροατή και σε μας τους φιλοξενούμενους.

Τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν τους συντελεστές, και προάγουν τον πολιτισμό.

Δεχθείτε και πάλι τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

του Πολιτιστικού Μουσικού

Συλλόγου Κιλκίς

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗ»

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 11 Νοε. 2018 - 15:42