Σέρρες – Ομιλία: Ο Δρ. Γκάρεθ Όουενς θα αποκαλύψει τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού

O Δρ. Γκάρεθ  Όουενς, ειδικός σε θέματα μινωικής γραφής, έχοντας αφοσιωθεί στη μελέτη του Δίσκου για δέκα χρόνια έχει προχωρήσει, σε συνεργασία με τον καθηγητή φωνητικής στην Οξφόρδη Τζον Κόουλμαν, την «ανάγνωση» στο 99%.

Πλέον είναι σε θέση να μας αποκαλύψει τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού, δίνοντας μια τεκμηριωμένη, εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη ερμηνεία του δίσκου. Με σεβασμό απέναντι στην ιστορία και επίγνωση του βάρους του εγχειρήματός του, προχωράει ένα βήμα παραπέρα στην «ερμηνεία» του Δίσκου, μιλάει για την πεμπτουσία του και μας δίνει ίσως το «κλειδί» για την είσοδο στα άδυτα του μινωικού κόσμου.

Ο Δρ. Γκάρεθ ‘Οουενς θα μιλήσει για το δίσκο της Φαιστού, την επιγραφή του Δισπηλιού Καστοριάς και το αίνιγμα της Νεολιθικής Ελλάδας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στις 7μ.μ., στην αίθουσα «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών.

Την εκδήλωση οργανώνει η Μακεδονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, με την υποστήριξη της  ΚΕΔΗΣ, του Επιμελητηρίου Σερρών, της ΕΛΜΕΣ και της Γεωτεχνικής.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 02 Νοε. 2018 - 11:15