Παραδόθηκε και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο δράστης του πυροβολισμού στο Ποντισμένο

Στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου παραδόθηκε χθες το βράδυ 32χρονος, ο οποίος τις πρωϊνές ώρες της ίδιας ημέρας πυροβόλησε εναντίον ενός 45χρονου σε περιοχή του Δήμου Ηράκλειας.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, που διέπραξε νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχές των Σερρών.

 Όλα ξεκίνησαν το πρωΐ της Κυριακής στην Ηράκλεια όπου ο συλληφθείς ενεπλάκη σε καβγά με άλλα δύο άτομα. Ο 45χρονος παρενέβη με σκοπό να τους χωρίσει, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία ο 32χρονος στράφηκε εναντίον του.

Μετά από φραστικό επεισόδιο, επιβιβάσθηκε στο όχημά του, με το οποίο κινήθηκε σε βάρος 45χρονου με τον οποίο είχαν έρθει σε αντιπαράθεση και τον οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε.

Μετά από λίγη ώρα στο Ποντισμένο, ο ημεδαπός εντόπισε εκ νέου τον 45χρονο και με κυνηγετική καραμπίνα προσπάθησε να πυροβολήσει σε βάρος του, χωρίς ωστόσο το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

Στην προσπάθεια του παθόντα να διαφύγει με όχημα που επέβαινε και η σύζυγός του, ο συλληφθείς πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο προς το όχημά τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια των φυσιγγίων να καρφωθούν σε αυτό.

 Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το παραπάνω κυνηγετικό όπλο και το όχημα του συλληφθέντα. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 04 Ιουλ. 2022 - 11:42