Οι ταινίες που προβάλλονται στο Θερινό Σινεμά

Οι ταινίες που θα προβάλλονται στο Θερινό Σινεμά (τέρμα Εξοχών) μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 είναι οι εξής:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 8.40 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό.

Ακούγονται οι φωνές των: Ντίνου Σούτη, Λίλας Μουτσοπούλου, Αριέλ Κωνσταντινίδη, Φοίβου Ριμένα, Δημήτρη Μαρίζα, Στέλιου Ψαρουδάκη, Παναγιωτη Αποστολόπουλου, Βασίλη Μηλιού, Μαρίας Πλακίδη, Σωτήρη Δούβρη, Χρήστου Αμβραζή, Αρσγύρη Κανδύλη, Γιώργου Ζαχαρόπουλου.

Διάρκεια: 110 λεπτά. 

Κατηγορία: Οικογενειακή

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι, όμως, χαρούμενοι στο βασίλειο με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Το μονοπάτι για τον θρόνο χαράσσεται με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με τη βοήθεια των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα σταθεί στο ύψος του και θα διεκδικήσει αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Χαμιντί.

Πρωταγωνιστούν: Ζιλ Λελούς, Μαλίκ Μπενταλά, Σαμπρίνα Ουαζανί.

Διάρκεια: 95 λεπτά. 

Κατηγορία: Κωμωδία.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Ο Φρεντ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει μπλέξει άσχημα. Μόλις έκλεισε το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του αλλά οι ελεγκτές της εφορίας απειλούν να του κλείσουν την εταιρία εξαιτίας μίας φορολογικής απάτης... ενώ η λύση του προβλήματος είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα! Ο Φρεντ και οι Trendy συνεργάτες του, πρέπει να μετακομίσουν την επιχείρηση σε μια οικονομικά υποβαθμισμένη ζώνη έξω από το Παρίσι. Και μόνο η σκέψη να πάνε σε ένα τέτοιο μέρος τους τρομοκρατεί.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. θα προβληθεί σε ψηφιακή επανέκδοση η ταινία

LA STRADA

Προβολές: Μόνο μια προβολή στις 9.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Φεντερίκο Φελίνι.

Πρωταγωνιστούν: Τζουλιέτα Μασίνα, Αντονι Κουίν, Ρίτσαρντ Μπέιζχαρτ.

Διάρκεια: 104 λεπτά. 

Κατηγορία: Δράμα.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Η Τζελσομίνα ένα ονειροπαρμένο και καλοκάγαθο πλάσμα που βλέπει μόνο το καλό στους άλλους, πωλείται από τη μητέρα της στον Ζαμπανό ένα βάρβαρο πλανόδιο "καλλιτέχνη τσίρκου". Ο Ζαμπανό συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στη Τζελσομίνα και δε διστάζει να την απατήσει με άλλες γυναίκες. Έπειτα από μια έκρηξη βίας του Zαμπανό, η Tζελσομίνα αποφασίζει να δραπετεύσει. Σε ένα γειτονικό χωριό βλέπει την παράσταση ενός άλλου περιπλανώμενου, του ισορροπιστή Tρελού και μένει έκθαμβη. Ο Ζαμπανό όμως τη βρίσκει και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει. Οι δυο τους πλέον αποτελούν μέλη του προσωπικού ενός τσίρκου. Στο ίδιο τσίρκο εργάζεται κι ο ισορροπιστής Τρελός που είχε μαγέψει τη Τζελσομίνα με τα ακροβατικά του. Ο Τρελός θα βοηθήσει τη Τζελσομίνα να καταλάβει ότι αγαπά τον Ζαμπανό παρά τον βίαιό του χαρακτήρα κι ότι εκείνος τη χρειάζεται κι ενώ σε εκείνη θα δοθούν πολλές ευκαιρίες να σπάσει τα δεσμά της και να ξεφύγει από τον τύραννο εκείνη θα παραμείνει δίπλα του για να υπομείνει τις βίαιες του εκρήξεις.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 17 Αυγ. 2019 - 19:26