Δήμος Σερρών: Ο Γ. Νυχτοπάτης "έσπασε" την "συμμαχία" με τον Αλ. Χρυσάφη και ανεξαρτητοποιήθηκε

Την ανεξαρτητοποίησή του από την «Συμμαχία Σερραίων» γνωστοποίησε ο κ. Γεώργιος Νυχτοπάτης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σερρών κ. Χρυσούλα Δρίγκα.

Ο κ. Νυχτοπάτης, ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στη δημοτική αρχή του κ. Χρυσάφη, ανέπτυξε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση μιλώντας στο «Επιλογές» και στην εκπομπή της Ελένης Μωραΐτη.

 

 Η «σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει» φαίνεται πως ήταν η συμμετοχή του κ. Βασίλη Χρυσανθίδη στη Δημοτική Επιτροπή και ιδιαίτερα το γεγονός, όπως ανέφερε ο κ. Νυχτοπάτης, ότι ο πρώτος απουσίαζε από τις συγκεντρώσεις της «Συμμαχίας Σερραίων», κάνοντας λόγο για «απαξίωση».

Άλλο σημείο τριβής και δυσαρέσκειας για τον κ. Νυχτοπάτη ήταν το θέμα της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετά την απόρριψη της ένστασης που εκδικάσθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων εμφανίσθηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τις αιχμές που αφέθηκαν εις βάρος του για «παιχνιδάκια».

Το αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω ήταν να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την «Συμμαχία Σερραίων», η οποία πλέον θα αριθμεί 12 δημοτικούς συμβούλους.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 22 Μαρ. 2024 - 09:31