Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα του αναδασμού σε Αδελφικό-Κουβούκλιο-Κάτω Καμήλα-Σκούταρι και Βαμβακούσα

Ολοκληρώθηκε ο αναδασμός στην περιοχή Αδελφικού-Κουβουκλίων-Κάτω Καμήλας-Σκουτάρεως-Βαμβακούσας. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν από την Επιτροπή Αναδασμού στα κοινοτικά καταστήματα. Οι κτηματίες έχουν περιθώριο 10 ημερών για την υποβολή ενστάσεων. Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αναδασμού έχει ως εξής:

«Γνωστοποιεί ότι αναρτήθηκαν σήμερα Τετάρτη 10-2-2021 και θα παραμείνουν τοιχοκολλημένα στα κοινοτικά καταστήματα των ως άνω Τοπικών Κοινοτήτων και  για διάστημα 10 ( δέκα ) ημερών:

Α) Διάγραμμα του διαμορφωθέντος νέου κτηματικού καθεστώτος του Υποχρεωτικού αναδασμού    Αγροκτημάτων  «Αδελφικού –Κουβουκλίων- Κάτω Καμήλας –Σκουτάρεως -Βαμβακούσας».

Β) Κτηματολογικός πίνακας του νέου κτηματικού καθεστώτος του Υποχρεωτικού αναδασμού    Αγροκτημάτων  «Αδελφικού –Κουβουκλίων- Κάτω Καμήλας –Σκουτάρεως –Βαμβακούσας»

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι  κτηματίες της περιοχής που περιλαμβάνεται στον αναδασμό να λάβουν γνώση των ανωτέρω στοιχείων και να υποβάλουν στην Επιτροπή αναδασμού, εντός δέκα (10) ημερών από σήμερα τυχόν ενστάσεις τους για την θέση που διαμορφώθηκε η ιδιοκτησία τους, για την ποιοτική κατάταξη των γαιών που αποτελούν τη νέα ιδιοκτησία τους και για σφάλματα του κτηματολογικού πίνακα.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται εντός της οριζόμενης προθεσμίας, στα γραφεία του Τμήματος Πολιτικής Γης , Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 με 14.00.

                                                                                                         Η

                                                                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ     

                                                                                      ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΤΟΛΙΟΥ»

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 10 Φεβ. 2021 - 15:16