Βαρβάρα Μητλιάγκα: Οι εργασίες αποκατάστασης στο Κολυμβητήριο Σερρών δεν έχουν καν ξεκινήσει

Τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Κολυμβητηρίου Σερρών στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΕΝΤΟΣ.

Είναι γνωστό πως το Κολυμβητήριο δεν έχει ανοίξει ακόμη λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στην πισίνα, αμέσως μετά τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο.

kolimvitirio_serron_ergasies.jpg

Όμως, παρά τις δηλώσεις του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ και του Αντιδημάρχου Έργων πως ήδη εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης, με έκπληξη η κ. Μητλιάγκα και η ομάδα της διαπίστωσαν πως αυτές δεν έχουν ξεκινήσει και το κολυμβητήριο είναι άδειο και έρημο.

Την ώρα που ακούγονται συνεχώς κορώνες για το νέο κολυμβητήριο στο Πάρκο Ομόνοιας, για το οποίο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το 2019 δεν έχει ολοκληρωθεί μετά από 4 χρόνια ούτε καν η μελέτη για τη βιοκλιματική αναβάθμιση, η Δημοτική Αρχή οφείλει να έχει σε λειτουργία το Κολυμβητήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων.

kolimvitirio_serron_ergasies_1.jpg

Οι Σερραίοι αθλητές του Υγρού Στίβου διακρίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και το ελάχιστο που θα πρέπει να τους διασφαλίσει η Δημοτική Αρχή είναι η δυνατότητα της στοιχειώδους προπόνησης.

Όπως τόνισε η κ. Μητλιάγκα «περιμέναμε να δούμε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης και τελικά διαπιστώσαμε πως ούτε καν έχουν ξεκινήσει. Χρειάζεται σχέδιο, προτεραιότητες και βούληση ακόμη και για τα αυτονόητα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε το σχέδιο και τη βούληση να το εφαρμόσουμε».

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 08 Σεπ. 2023 - 08:36