Τις ευεργετικές ιδιότητες της αρώνιας γνώρισαν οι επισκέπτες του περιπτέρου της «Κ Health Products» στη ΔΕΘ

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα για την εταιρεία Κωσταντινίδης-Αρώνια από τη συμμετοχή της στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο, δοκίμασε τα προιόντα Αρώνιας και γνώρισε τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό.

aronia_health_products_konstantinidis.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι η αρώνια, ένας καρπός που ανήκει στα SURER FOODS διατίθεται από την εταιρεία ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ σε φυσικό χυμό, αποξηραμένο καρπό και τσάι. Έχει πολλές αντιξιοδωτικές ιδιότητες και συμβάλει στη φυσική αποτοξίνωση του σώματος με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ωφέλιμη σε άτομα που πάσχουν από ζαχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή πίεση, κλπ.

Στόχος της εταιρείας είναι να γίνουν γνωστά τα προιόντα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό ώστε να τα εντάξουν στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

 Το περίπτερο επισκέφτηκαν και πολλοί φορείς όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης, ο Γενικός Πρόξενος του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής, ο Δήμαρχος Σιντικής Δομουχτσίδης Φώτης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας κ.α

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 21 Σεπ. 2018 - 20:09