Τη Βέροια υποδέχεται ο Πανσερραϊκός

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του θα αναζητήσει ο Πανσερραϊκός, που υποδέχεται, σήμερα, Κυριακή, στις 3μ.μ., στο δημοτικό γήπεδο, την ομάδα της Βέροιας. Σύμφωνα με το serressport.gr  ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Τα "λιοντάρια" θέλουν τους τρεις βαθούς ώστε να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη ηρεμία και καλύτερη ψυχολογία οι παίκτες ενόψει των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων σε Σπάρτη και Χανιά, που θα είναι και οι τελευταίοι για το 2017.

Οι «κόκκινοι» έδειξαν, στην πρώτη τους νίκη κόντρα στην Α.Ε Καραϊσκάκης, πως μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουν με αποτέλεσμα και αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν και κόντρα στην Βέροια, μία άκρως νεανική ομάδα με τα δυνατά της στοιχεία, αλλά και τις αδυναμίες της, στις οποίες θέλει να «χτίσει» ο Πανσερραϊκός για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε, ασχέτως αν τα φιλικά δε μετράνε, την έχει κερδίσει ήδη μία φορά σε ένα τέτοιο ματς στις Σέρρες, την ξέρει και σίγουρα έχει όλα τα φόντα να το ξανακάνει, αρκεί να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο συγκέντρωση και καλή αμυντική συμπεριφορά, καθώς τα υπόλοιπα έχει δείξει ότι… τα έχει.

Μετά από αρκετό καιρό ο έμπειρος προπονητής των «λιονταριών» είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίσει στο σύνολο των παικτών που έχει στην διάθεση, καθώς όσοι είχαν προβλήματα τα ξεπέρασαν και είναι διαθέσιμοι και είναι καθαρά θέμα επιλογών το πόσες θα είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτήν που παρατάχθηκε κόντρα στην Ξάνθη και με δεδομένο πως όσοι απουσίαζαν ήταν βασικοί. Πάντως οι Στέβιτς, Τσιμίκας και Δούμτσος θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα και υπάρχει ερωτηματικό για τον Βοσκόπουλο, καθώς Τσαμούρης και Τσελεπίδης θα είχαν πάει πολύ καλά μαζί, αλλά και για τον Σιάκκα, καθώς απείχε καιρό από ματς και προπονήσεις.

Με 20αδα η Βέροια στις Σέρρες

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα ταξιδέψει η Βέροια στις Σέρρες. Η ομάδα της Ημαθίας προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας νίκη σε βάρος της Σπάρτης, άρα η ψυχολογία είναι σε πολύ καλό
επίπεδο, ενώ και στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη περιορίζονται στον τραυματία Σοϊλεμέζογλου.
Η προπόνηση του Σαββάτου (9/12) πραγματοποιήθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή που θα ταξιδέψει αυθημερόν για την πόλη των Σερρών. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Γιαγκιόζης, Τσιούχας, Κοζάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Μπλέτσας, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Βάλις, Ζυγκερίδης, Λαζόπουλος, Νύκταρης, Μέξης, Γιαμόα και Οφέι.

www.serressport.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 10 Δεκ. 2017 - 08:59