Θ. Λιβάνιος: Οι Σέρρες κλασικό παράδειγμα του τι μπορούμε να πετύχουμε από εδώ και πέρα στην Αυτοδιοίκηση

Η σύζευξη της δυναμικής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού δύναται να αποδώσουν ένα ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Η παρουσία του υπουργού και του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και Θεόδωρου Λιβάνιου, στις Σέρρες απέβλεπε στη διερεύνηση αυτών ακριβώς των δυνατότητων.
Ο κ. Λιβάνιος το κατέστησε ακόμα πιο σαφές, λέγοντας πως “οι Σέρρες αποτελούν ένα κλασικό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε από εδώ και πέρα στην αυτοδιοίκηση”. Ο ίδιος εμφανίσθηκε υπέρμαχος των δυνατοτήτων του νομού Σερρών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως διαθέτει τα πάντα.
Μέσα από το έργο της ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως σημείωσε, θα απελευθερωθούν πολλές δυνάμεις και κερδηθεί πολύτιμος χρόνος για τους πολίτες.
Το πρόγραμμα των “Έξυπνων Πόλεων” στο προσεχές χρονικό διάστημα εισέρχεται στη φάση της αξιολόγησης και άμεσα θα προχωρήσουν οι δημοπρατήσεις έργων που θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 04 Οκτ. 2022 - 10:00