"Τάπα στις εξαρτήσεις - Καλάθι στη ζωή"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυμνασίων Ν. Σερρών 2016 – 2017, που διοργάνωσαν φέτος από κοινού το Κ.Π."ΟΑΣΙΣ" και η Δ.Δ.Ε. - Ομάδα Φυσικής Αγωγής. Ένα αθλητικό διήμερο, στο οποίο παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τα Γυμνάσια της πόλης μας, αγωνίστηκαν με πάθος και ένταση, θέλοντας να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά. "Τάπα στις εξαρτήσεις - Καλάθι στη ζωή", ένα μήνυμα διαχρονικό και πάντα επίκαιρο, ήρθε για να ακουστεί δυνατά από και προς τα παιδιά!

Όσοι παρευρέθησαν στις εγκαταστάσεις των γηπέδων μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, απόλαυσαν μπάσκετ, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς αντιπαλότητες. Απόλαυσαν μια άρτια διοργάνωση, με πλήθος κόσμου (ιδιαιτέρα μαθητών) στις εξέδρες. Από το Κ.Π. ΟΑΣΙΣ δόθηκαν φανέλες με το λογότυπο "Τάπα στις εξαρτήσεις - Καλάθι στη ζωή" σε όλες τις ομάδες. Απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες καθώς και κύπελλα στους νικητές.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τενεκετζή και τα μέλη του τμήματος Φυσικής Αγωγής κ.κ. Κεφαλίδη και Αϊβαζίδη, για την συνεργασία τους και για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση του Σχολικού Πρωταθλήματος μπάσκετ. Επίσης, ευχαριστίες απευθύνονται προς το ΤΕΦΑΑ Σερρών για την συνεργασία του, μέσα από την ενεργή συμμετοχή των φοιτητών του ως διαιτητές με επικεφαλής τον καθηγητή τους κ. Κώστα Μάρκου, στους αγώνες που διεξήχθησαν. Τέλος, εκφράζονται ευχαριστίες και προς τον χορηγό της διοργάνωσης, VETROP Ε.Π.Ε. – Αφοί Βότση,  για την παροχή ροφημάτων milko και χυμών προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι την 1η θέση στα αγόρια κατέκτησε η ομάδα του 3ου Γυμνασίου και στα κορίτσια η ομάδα του 4ου Γυμνασίου, οι οποίες σήκωσαν και το κύπελλο του νικητή. Δευτεραθλήτριες ομάδες, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, ήταν οι ομάδες του 5ου Γυμνασίου.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 05 Μάιος. 2017 - 14:51