Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ε.Ε.Σ. για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Με την καθοριστική συμβολή Σούπερ Μάρκετ των Σερρών

Το Περιφερειακό Τμήμα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, γνωστοποίησε ότι «το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 καθώς επίσης και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθούν δράσεις από τους Εθελοντές του Τμήματος ενόψει της εορτής του Πάσχα, προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (οικογένειες ή μοναχικά άτομα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μονογονεϊκές οικογένειες, ηλικιωμένους).
Για το σκοπό αυτό ένστολοι Εθελοντές του Τμήματος θα βρίσκονται τις δύο αυτές ημέρες :  
α) στο Σούπερ Μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ (οδός Τρωάδος 5 & Μιαούλη 4) και β) στο Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος (οδός Μεραρχίας 132). Επίσης, ανακοινώνεται ότι στα Σούπερ Μάρκετ ΚΑΝΤΖΑΣ θα υπάρχουν ειδικά καλάθια όπου θα μπορούν οι συμπολίτες μας να τοποθετούν όποια προϊόντα επιθυμούν, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Ακόμη, επισημαίνεται ότι τα παραπάνω είδη θα διατεθούν αποκλειστικά σε συνανθρώπους μας στις Σέρρες, αλλά και σε χωριά του Ν. Σερρών. Τέλος, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών καλούν τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την παραπάνω δράση γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κρίση».   

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 23 Μαρ. 2018 - 10:09