Σοβαρά παράπονα του Πάμπλο Γκαρσία από τη διαιτησία(Βίντεο)

Σοβαρά παράπονα από το διαιτητή του αγώνα αλλά και γενικότερα από την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Πανσερραϊκός από τις “σφυρίχτρες” της Superleague εξέφρασε ο τεχνικός των “λιονταριών” Πάμπλο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή ομάδα αλλά σημείωσε πως τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ πρέπει να κερδίζουν καθαρά μέσα στο γήπεδο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατέθεσε την απορία του για την κατακύρωση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ότι “πόνεσε” την ομάδα του και έριξε την ψυχολογία των παικτών του.

 

Παραδέχθηκε ότι στη συνέχεια έγιναν λάθη από τους παίκτες του στην προσπάθειά τους να παίξουν το ποδόσφαιρο που αποδίδει συνήθως ο Πανσερραϊκός. 

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού εστίασε και στις κίτρινες κάρτες που δέχονται σωρηδόν οι παίκτες τους. Υπενθύμισε ότι η σερραϊκή ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος δέχεται πολλές κίτρινες κάρτες. Αυτό, όπως παρατήρησε, έχει επιπτώσεις στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας καθώς οι παίκτες που  “κιτρινίζονται” δε μπορούν να μαρκάρουν και να βγάλουν άμυνες και αναγκάζεται να τους αντικαταστήσει καθώς ακολουθούν κι άλλα σημαντικά παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδους στόχους με τον Πανσερραϊκό.

Στο ξέσπασμά του κατά των διαιτητών ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε:

“Ξέρω όλους τους διαιτητές. Εμένα δε θα με ξεγελάσουν. Μπορούν να σφυρίζουν ότι θέλουνε και να δώσουν τις κάρτες που θέλουνε. Αλλά εμένα δεν θα με ξεγελάσουμε.  Έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και 15 χρόνια εδώ στην Ελλάδα και τους ξέρω όλους. Και πολλά πράγματα που έχω πει ως ποδοσφαιριστής έχουν γίνει. Και μπορεί να τα δείτε στο διαδίκτυο”.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 11 Φεβ. 2024 - 20:49