Το Σκούταρι ελπίζει στο «όνειρο» του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος αποκλείοντας και το Διδυμότειχο

Η Ελπίς Σκουτάρεως ανανέωσε την ελπίδα της στο «όνειρο» πετυχαίνοντας άλλη μια μεγάλη νίκη, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, επί της ΑΕ Διδυμοτείχου, με σκορ 3-1.

Οι παίκτες της ομάδας του Σκουτάρεως πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση και ευτυχώς για αυτούς δεν χρειάστηκε να «ακούσουν» Διδυμότειχο μπλουζ!!!

Η είσοδος στους «8» του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών ενδυναμώνει τις ελπίδες για περαιτέρω διάκριση. Αντίπαλος της Ελπίς για την επόμενη φάση θα είναι ο νικητής του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Λαμίας και του Αλμυρού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου στην πόλη των Σερρών.

Το σκορ, στο παιχνίδι με το Διδυμότειχο, άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Δημήτρης Στεφανίδης, με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 28ο λεπτό το Διδυμότειχο είχε δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει τις ομάδες που χάνουν ευκαιρίες να δέχονται γκολ. Έτσι, ο Τάντιτς πάσαρε ιδανικά στον Σάββα Γεωργιάδη, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Γωνιάδη, ύστερα από δυνατό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 60ο λεπτό ο Δημήτρης Στεφανίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σάκης Γκόγκας, «γράφοντας» το τελικό 3-1.

Σε ανάρτηση της διοίκησης της Ελπίς Σκουτάρεως σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται τα εξής:

«Μια συνήθεια που γίνεται λατρεία για αυτή την πραγματική, μεγάλη οικογένεια της Ελπίς Σκουτάρεως.... Η καθιερωμένη φωτογραφια νίκης πήρε και πάλι μέρος σε αυτό τον μεγάλο θρίαμβο... Μια νίκη αφιερωμένη σε κάθε πιστό φίλαθλο της ομάδας μας και σε κάθε Σερραίο φίλαθλο του ποδοσφαίρου που έδωσε το παρόν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών...

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Ελπίς Σκουτάρεως ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο που βοήθησε σε αυτή τη νίκη και εύχονται και άλλες πολλές τέτοιες χαρές μαζί μας...»

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (με έντονο μαύρο χρώμα οι ομάδες που προκρίνονται στη Β’ φάση του θεσμού):

1ος όμιλος: Ελπίδα Σκουτάρεως-ΑΕ Διδυμοτείχου 3-1

2ος όμιλος: ΠΟ Τρίγλιας-ΠΑΟ Κουφαλίων 2-1

3ος όμιλος: ΑΕ Λευκίμμης-Καστοριά 3-0

4ος όμιλος: Ολυμπιακός Λαμίας-Αλμυρός (20/4, 16:00)

5ος όμιλος: Φωκικός-Σκουφάς Κομποτίου 2-0

6ος όμιλος: Αστέρας Βλαχιώτη-Ασπρόπυργος 3-1

7ος όμιλος: Καλαμάτα-Πανηλειακός 3-2

8ος όμιλος: Κερατσίνι-Σούρμενα 4-0

9ος όμιλος: Ηρόδοτος-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 20 Απρ. 2017 - 10:12