Σημαντική νίκη για τα «λιονταράκια»!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 12η αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό της Ομόνοιας, τα «λιονταράκια» επικράτησαν της σκληροτράχηλης ομάδας του Ρούπελ με σκορ 60-54.
Τα «λιονταράκια» έκαναν ένα νευρικό ξεκίνημα, το οποίο χαρακτηρίστηκε από βιαστικές επιλογές στην επίθεση και κακές τοποθετήσεις στην άμυνα, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος του αγώνα να λήξει με σκορ 9-14.
Στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό βελτιώθηκε, με τον Γανίκα να δίνει το έναυσμα της αντεπίθεσης κλέβοντας μπάλες και σκοράροντας εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, κλείνοντας το σκορ 27-28 υπέρ του Ρούπελ.
Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Πανσερραϊκού Κρι Κρι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή του σκορ, το οποίο έληξε 39-46 υπέρ των αντιπάλων, λόγω κακών επιλογών στην επίθεση και αδικαιολόγητου άγχους.  
Στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο για την εξέλιξη του παιχνιδιού και με μπροστάρη πάλι τον Γανίκα και άξιους συμπαραστάτες τον Μουστακλή και τον Καραμβαλάση ( ο οποίος πέτυχε 2 καθοριστικά τρίποντα ) έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας και με ένα επιμέρους σκορ 21-8 διαμόρφωσαν το τελικό 60-54, αφήνοντας ευχαριστημένους τους φιλάθλους που για ακόμα μια φορά έδωσαν το «παρών» στο κλειστό της Ομόνοιας.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού συγκαταλέγεται το κακό ξεκίνημα στην 1η και 3η περίοδο του παιχνιδιού, ενώ στα θετικά η ικανοποιητική σε σύνολο παρουσία όλων των παικτών και το πάθος και η αγωνιστικότητα που επέδειξαν.
Επόμενη αγωνιστική στις 27/01/2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Ηράκλειας, όπου ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα στις 15:00. 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 16 Ιαν. 2018 - 17:30