Σέρρες: Αλλαγή διοίκησης στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού(Βίντεο-Φωτό)

Η τελετή αλλαγής της Διοίκησης του 10ου Συντάγματος Πεζικού από τον Συνταγματάρχη Σγουρομάλλη Χρήστο στον παραλαμβάνοντα Συνταγματάρχη(ΠΖ) Σαρρή Αδάμ πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο στρατόπεδο «Ιλάρχου Κλεισάρη», παρουσία του Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Σωτήρη Κωστάκογλου.

Τη Δοξολογία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καϊμακάμης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

allagi_dioikisis_10o_sintagma_pezikou_1.jpg

Ο Συνταγματάρχης Σγουρομάλλης Χρήστος τόνισε πως αισθάνεται τιμή και υπερηφάνεια που διοίκησε το 10ο Σύνταγμα Πεζικού. Συνεχάρη το σύνολο των στελεχών του συντάγματος για τη διάθεση προσφοράς, την σκληρή προσπάθεια, τη σύμπνοια και το υψηλό φρόνημα που, όπως είπε, τους διακατέχουν. «Ανεβάσαμε το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και δεν αρκεσθήκαμε στη διαχείριση των τρέχοντων θεμάτων» τόνισε.

Προέτρεψε τα στελέχη να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις άριστες σχέσεις και δεσμούς με την τοπική κοινωνία, ενώ  χαρακτήρισε το προσωπικό του Συντάγματος σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος.

allagi_dioikisis_10o_sintagma_pezikou_2.jpg

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο διοικητή Συνταγματάρχη Σαρρή Αδάμ λέγοντας πως πρόκειται για έναν καταξιωμένο αξιωματικό και άριστο επαγγελματία.

Ο νέος διοικητής του 10ου Σ.Π. υπογράμμισε ότι συναισθάνεται την ύψιστη τιμή και ευθύνη που επωμίζεται και υποσχέθηκε  να εργαστεί μαζί με το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού του 10ου Σ.Π. για τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής δυνατότητας των μονάδων.

Ο Συνταγματάρχης Πεζικού Σαρρής Αδάμ χαρακτήρισε το 10ο Σύνταγμα Πεζικού πυλώνα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην περιοχή. Δεσμεύθηκε να εργαστεί ώστε να διασφαλισθεί διαρκής ετοιμότητα αλλά και  αμέριστη συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Κάλεσε τα στελέχη του συντάγματος να επιδείξουν ζήλο και αφοσίωση για ένα καινούργιο ξεκίνημα με σεβασμό στο παρελθόν. Συνεχάρη τον απερχόμενο διοικητή για το έργο που έχει επιτελέσει στο σύνταγμα και του ευχήθηκε οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.  

Στη τελετή παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Ευάγγελος Τσιώτας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών και πρόεδρος ΣΕΑΝ Σερρών κ. Β. Κατιρτζόγλου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο επιπυραγός Παντελής Ελευθεριάδης,   ο αντιδήμαρχος Σερρών κ. Παναγιώτης Καρακολίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Σερρών κ.κ. Θεόδωρος Στρίκος και Αλέξανδρος Καδέμογλου, αντίστοιχα, ο κ. Δημήτριος Κάντζας, αντιπρόεδρος ΣΕΑΝ Σερρών, ο κ. Αντώνης Μπιζεργιαννίδης, έφορος ΣΕΑΝ Σερρών,  κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 25 Μάιος. 2022 - 12:51