Σε δεινή θέση ο Πανσερραϊκός

Μετά την πρώτη «φούσκα» των Αμερικανών… επενδυτών που είπαν ότι βρήκαν καλύτερη αγορά, σε ομάδες της Γαλλίας, ακολούθησε και νέο «σκάσιμο φούσκας», με τους Γερμανούς. Ούτε εγγυήσεις κατέθεσαν, αλλά αποδείχθηκαν και εξαιρετικά αναξιόπιστοι.

Ετσι, η όλη ιστορία, εξεύρεσης συνεργατών, την θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολη, έως ακατόρθωτη, γιατί απλά ο Πανσερραϊκός δεν έλκει ενδιαφερόμενους, αφού το ποδοσφαιρικό του τμήμα δεν διαθέτει ισχυρό ρόστερ, μιας και απογυμνώθηκε από ποιοτικό υλικό, ενώ οι οικονομικές αντοχές της Διοίκησης είναι σε πλήρη εξασθένηση, οι εισπράξεις των αγώνων στο πιο χαμηλό σημείο, ενώ τα έξοδα και οι δαπάνες λειτουργίας της ΠΑΕ βρίσκονται στα ύψη!

Αυτά συνθέτουν, όλα μαζί, μια εικόνα γκρίζα!

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο σύλλογος, είναι ιδιαίτερα αποθετικός, για κάθε σοβαρό ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Ετσι, μοιραίως η Σερραϊκή ΠΑΕ θα πορευθεί στη συνέχεια με τις δυνάμεις  που διαθέτει, οι οποίες δεν εκπέμπουν αισιοδοξία. Αν δεν μιμηθούμε την αποχώρηση του Βόλου και του Εργοτέλη, θα έχουμε ψυχοφθόρα πορεία, μεταξύ παραμονής ή πτώσης, εκτός αν προκύψει απροσδόκητα κάποια εξέλιξη με τους Γερμανούς ή άλλους και διασκεδασθούν οι μέχρι τώρα αρνητικές επαφές με τους επίδοξους επενδυτές. Διαφορετικά, ``ανασκούμπωμα’’, ψύχραιμες και σώφρονες κινήσεις, γιατί ο Πανσερραϊκός πρέπει ιστορικά να επιζεί και να πρωταγωνιστεί…

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 07 Ιουν. 2016 - 12:33