ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τα γεγονότα του αγώνα της Κυριακής, του Πανσερραϊκού, στεναχώρησαν αφάνταστα τους πάντες. Φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και διοίκηση βρίσκονται  σε κατάσταση οργής! Κινείται ένα «τσουνάμι» θυμού, για το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Φυσικά απολύτως τίποτε δεν θα συνέβαινε, αν κερδίζαμε. Όλα θα ήταν μέλι – γάλα! Ωστόσο, η επιθυμία όλων για νίκη επί μιας ομάδας, που από το πουθενά μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, ήταν ο λόγος που θέλαμε να πάρουμε την ρεβάνς. 
Προηγηθήκαμε με 2-0 και τίποτα δεν προμήνυε τί θα ακολουθούσε. Το γεγονός ότι ισοφαρισθήκαμε, σε συνδυασμό με την όχι καλή εμφάνιση του Β~ μέρους, ήταν η αφετηρία για το ξέσπασμα οργής  των φιλάθλων. Πολλοί μίλησαν για πιθανή «διευκόλυνση» σωτηρίας των αντιπάλων, εκτοξεύοντας άδικες βολές και βαριές εκφράσεις, κατά των διοικούντων, γεγονός που για λόγους ευθιξίας οδήγησε τους Π. Χαλκίδη και Δ. Καμήλαλη σε παραίτηση. Δύο παράγοντες που μοχθούσαν, βάζοντας ζεστό χρήμα στην ομάδα και ζημιώνοντας επαγγελματικά, να είναι μακριά από τις οικογένειές τους, και από πάνω να ακούν τα εξ αμάξης.
Όλα αυτά επειδή ο Γιαννιτσάκης, σε μια πρωτοφανή ρέντα σημείωσε δυο γκολ για όσκαρ και ισοφάρισε, κάτι που 100 φορές να επιχειρούσε να επαναλάβει δεν θα πετύχαινε.
Επειδή βλέπουμε και γράφουμε ποδόσφαιρο εξήντα και πλέον χρόνια, δεν είδαμε τίποτα ύποπτο σ’ αυτό το παιχνίδι. Το ότι  δεν παίξαμε καλά στην επανάληψη, οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν ότι παίζαμε χωρίς 5-6 βασικούς και η σύνθεση καλύφθηκε από τον κ. Κάμπο, με παίκτες που είχαν λίγες συμμετοχές και με τον Αγγελίδη να παίζει πρώτη φορά, με σκοπό ο τεχνικός μας να έχει καλύτερη εικόνα για τα προσόντα ενός εκάστου. Εξ άλλου η ομάδα ούτε ανεβαίνει, ούτε πέφτει. Αλλά και να υπήρχε διάθεση βοήθειας στους αντιπάλους, γιατί να μην τους δινόταν η νίκη, παρά ένας μόνο βαθμός;
Ακόμη, αν αντιστρέψουμε τους όρους και ήταν ο Πανσερραϊκός που καιγόταν για βαθμούς, δεν θα επιδίωκε να βρει «διαδρόμους» απόκτησης βαθμών; Δεν υιοθετούμε τέτοιες πρακτικές, αλλά επειδή ζούμε σε μια χώρα όπου τα πάντα συμβαίνουν, ας μην παριστάνουμε τους… αγγέλους!
Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στον δρόμο της δημιουργίας μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής δύναμης. Ο κ. Κάμπο κάνει σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά σε βάθος. Μην τα γκρεμίζουμε όλα από μια ισοπαλία που ήρθε εξαιτίας συρροής συγκυριών, που ευνόησαν τους φιλοξενούμενους. Ο Πανσερραϊκός είναι μακριά από συναλλαγές, ίντριγκες και ``παράγκες’’. Όχι,  λάσπη σε κανέναν. Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, γιατί έρχονται καλύτερες ημέρες.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 06 Απρ. 2016 - 10:51