«Πρόβα ζωής» στις Σέρρες: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του βραβευμένου συγγραφέα Πασχάλη Λαμπαρδή

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00  θα παρουσιασθεί σε εκδήλωση το τελευταίο βιβλίο του βραβευμένου Σερραίου συγγραφέα – ψυχολόγου Πασχάλη Λαμπαρδ. Πρόκειται για το μυθιστόρημα με τίτλο «Πρόβα ζωής». Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα "Γεώργιος Καφταντζής" στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών.

Η «πρόβα ζωής» είναι ένα βιβλίο που καλεί τον καθένα να εξελιχθεί  συγκροτώντας έναν υγιή εαυτό, ώστε να ζήσει αυθεντικά τη ζωή του και όχι με το είδωλό του.

lampardispaschalis.jpg

Σε όποιο ηλικιακό στάδιο κι αν βρισκόμαστε, η «πρόβα ζωής» εκπέμπει το μήνυμα να μην καθυστερούμε άλλο στη ζωή κλείνοντας τα μάτια στην αδιαμφισβήτητη ομορφιά της.

Αυτήν την πορεία επιλέγει να ακολουθήσει και ο βασικός ήρωας του βιβλίου. Ένας καινοτόμος καθηγητής που είχε βιώσει τραυματικά παιδικά χρόνια, τα οποία έτειναν να αλλοιώσουν την προσωπικότητά του, αλλά βρήκε τη δύναμη να σηκώσει ανάστημα στα εμπόδια και τις απογοητεύσεις και να γίνει φωτοδότης στις ζωές των μαθητών του, ώστε να ζήσουν τη ζωή που τους αξίζει.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν και θα συνομιλήσουν με τον συγγραφέα η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλολόγων Ν. Σερρών κ. Δώρα Μπαγανά και η φιλόλογος Νατάσα Δάγκου, γενική γραμματέας του Συλλόγου Φίλων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 24 Νοε. 2022 - 16:50