Πρόσκληση συνεργασίας από τον κ. Αν. Μεγαλομύστακα προς τους Σερραίους συναδέλφους του

Πρόσκληση συνεργασίας για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του νομού Σερρών απευθύνει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Αν. Μεγαλομύστακας, στους πέντε τοπικούς συναδέλφους του. Σε επιστολή που τους απευθύνει αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμοι Συνάδελφοι, Μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάνε οι πολίτες του νομού Σερρών εμείς, ως εκπρόσωποι του σερραϊκού λαού αλλά και ως Σερραίοι πολίτες, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του τόπου μας.

Σας καλώ λοιπόν σε μία πρώτη συνάντηση ημών, της οποίας η ημερομηνία και η  ώρα θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησής μας και την οποία θα ακολουθήσει συνάντηση με τους τοπικούς φορείς του νομού Σερρών ώστε να μας εκθέσουν τα προβλήματα του νομού μας προκειμένου από κοινού να τα αναπτύξουμε στη Βουλή των Ελλήνων και να προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε.

Είμαι πεπεισμένος πως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, το αποτέλεσμα του αγώνα που κάνουμε για τον τόπο μας θα είναι ευνοϊκότερο για όλους μας.

Εφόσον συναινείτε, προτείνω να αποστείλουμε κοινή πρόσκληση στους φορείς του νομού Σερρών με σκοπό να ενημερωθούν για τη συνάντηση.

Εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές!

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Μεγαλομύστακας

Βουλευτής Νομού Σερρών»

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 23 Δεκ. 2015 - 10:44