«Πλημμύρισε» ποδήλατα η Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Σερρών το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης καθώς και όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διοργάνωση αλλά κυρίως από την πανέμορφη σε φυσικό κάλος  Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών.

Πάνω από 300 αθλητές μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι πρωταθλητές του αγωνίσματος  συμμετείχαν στους αγώνες.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σερρών, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας -Θράκης και ο τοπικός ποδηλατικός σύλλογος “ΜΑΧΗΤΗΣ”.

Ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παραβρέθηκε στους αγώνες και απένειμε τα μετάλλια στους νικητές των αγώνων. Ικανοποιημένος από την επιτυχημένη διοργάνωση δήλωσε:

 “ To Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Βόρειας Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Σερρών σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Στόχος μας είναι την επόμενη φορά σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Βόρειας Ελλάδας και τον τοπικό “ΜΑΧΗΤΗ” να φέρουμε στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος Σερρών επενδύει στον αθλητικό τουρισμό με πολλαπλά οφέλη για την τοπική μας οικονομία”.

Στις απονομές συμμετείχαν, επίσης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Καδής.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου “ΜΑΧΗΤΗΣ” Γιώργο Θεοδωρίδη για την επιτυχημένη διοργάνωση. Επίσης, ευχαρίστησε το Γιώργο Καδή, τον Βασίλη Τερζή και τον Νίκο Ιλανίδη για τη βοήθειά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 18 Μαρ. 2018 - 15:33