ΠΑΟΚ-Λαμία: Καθαρίζει και πάει φουριόζος στη Φιλαδέλφεια ο δικέφαλος του Βορρά

Καθαρίζει τη Λαμία και… φορτσάρει για Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ! Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν στην Τούμπα (19.30, Novasports) τους Φθιωτούς με σκοπό να πάρουν δεύτερη στη σειρά νίκη και να πάνε με άλλον αέρα στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει το πιο βατό έργο στην 3η αγωνιστική των playoffs, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Ρουμάνο τεχνικό να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ενώ θα περιμένει απώλεια των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι της Λεωφόρο για να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Προ ημερών, ο ΠΑΟΚ έκανε μεστή εμφάνιση και επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο, ξεφεύγοντας από τους «πράσινους» και έμεινε σε άμεση επαφή με την ΑΕΚ (όντας στο -2). Έχει μία νίκη και μία ήττα στα playoffs, ενώ μετά το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» την Κυριακή θα έχει… ρεπό αφού έχει αναβληθεί το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την Κλαμπ Μπριζ. Το ροτέισον θα είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο ο χαρακτήρας και η νοοτροπία θα παραμείνουν ίδιοι και ο «δικέφαλος του βορρά» θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς και να.. μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων, στον μόνιμο τραυματία Τροστ-Εκόνγκ, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής και τους Μάρκος Αντόνιο, Στέφανο Τζήμα. Αντιθέτως, επέστρεψαν οι Μπάμπα Ράχμαν, Γιάννης Μιχαηλίδης και Γιόαν Σάστρε. Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

H Λαμία έχει ξεκινήσει με δύο… τριάρες στα playoffs και φαίνεται πως θα είναι ο «σάκος του μποξ». Καλείται να δυσκολέψει όσο περισσότερο μπορεί τους αντιπάλους, αλλά αναμφίβολα έχει δύσκολο έργο και δείχνει σαν να σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Καλή η εμπειρία που θα αποκομίσει η ομάδα και οι παίκτες, αλλά θα πρέπει να δείξει και ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η αποστολή δεν επέστρεψε στην πόλη της Φθιώτιδας, αφού και προ ημερών αγωνιζόταν στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ θα γίνουν λίγες αλλαγές και από τον Λεωνίδα Βόκολο στο σημερινό παιχνίδι, προσπαθώντας να φρεσκάρει όσο μπορεί την ομάδα του. Εκτός έδρας τη φετινή σεζόν η Λαμία έχει ρεκόρ 3-5-6 με τέρματα 17-28, ενώ μετράει τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Κορωνάς
Τέταρτος: Βεργέτης
VAR: Ζαμπαλάς, Στεφανής

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 03 Απρ. 2024 - 10:15