Πανσερραϊκός: Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες και το ποδαρικό με το δεξί!

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League! Ο Πανσερραϊκό  ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:00 τον Παναιτωλικό (Cosmote TV), με τις δυο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη για να ξεφύγουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Την περασμένη αγωνιστική, ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται στην 12η θέση με 11 βαθμούς. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Αγρινίου μετράει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να σκαρφαλώσει βαθμολογικά, αναζητώντας την επιστροφή στα τρίποντα.

ο Πανσερραϊκός σόκαρε την ΑΕΚ και ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Ένωση, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να το πανηγυρίζει… σαν νίκη. Λογικό, αφού είχε βρεθεί δις πίσω στο σκορ, έμεινε με παίκτη λιγότερο, αλλά στο φινάλε κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλείσει το 2023 με χαμόγελα. Η ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην 11η θέση με 14 βαθμούς και μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 3-5-7, αλλά εδώ και δύο μήνες αγνοεί τη νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αμρ Ουάρντα, που ενδέχεται να κάνει και το ντεμπούτο του, ενώ επέστρεψε ο Κέιν Γούλερι που αποθεραπεύτηκε. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπέργκστρεμ, οι Μασαρίποφ, Ουεντραόγκο που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις και θα απουσιάσουν για τις επόμενες εβδομάδες, ο Τομάς λόγω ενός προσωπικού ζητήματος, ο Μπετανκόρ αλλά και οι Στίνα, Τσαγκαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσιλιγγίρης, Ανάκογλου.

Η αποστολή των «λιονταριών» είναι η εξής: Κατσίκας, Χόβαν, Τσομπανίδης, Γκοτζαμανίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασκανάκης, Αλεξιτς, Ουάρντα, Γούλερι.

Από την άλλη, χθες οι Αγρινιώτες έκλεισαν μάλιστα και μια σημαντική μεταγραφή, αφού αντικαθιστά το κενό που άφησε ο Ζοέλ Γκρατερόλ με τον έμπειρο Αργεντινό κίπερ, Λούκας Τσάβες. Φυσικά, όμως, ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν θα είναι διαθέσιμος, αφού αναμένεται στην πόλη για την επισημοποίηση του deal.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει να διαχειριστεί δυο απουσίες, καθώς εκτός είναι ο Μαλής που ταλαιπωρείται από μια ίωση και ο Μαυρίας που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 04 Ιαν. 2024 - 10:42