ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό αλλά λύγισε

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες ο Πανσερραϊκός στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 0-1.

Οι Σερραίοι ξεκίνησαν από την αρχή της αναμέτρησης με αμυντική κυρίως στρατηγική, περιμένοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν το λάθος και να βγουν στην αντεπίθεση. Έτσι κύλισε όλο το πρώτο ημίχρονο με τους Πειραιώτες να πιέζουν χωρίς όμως να απειλήσουν σημαντικά τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού Χοβάν.

Η καλή αμυντική προσπάθεια του Πανσερραϊκού λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65΄ του αγώνα με τον Γιώργο Μασούρα να κερδίζει το πέναλτι από τον Δεληγιαννίδη και τον Ελ Αραμπί να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης προσπάθησαν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία  να βγουν στην επίθεση χωρίς όμως κάποια αξιόλογη προσπάθεια.

Η σερραϊκή ομάδα μετά από αυτήν την ήττα έπεσε στην 11η θέση της βαθμολογίας και παρέμεινε στους 13 βαθμούς. Την Πέμπτη έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ (17:00) για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 19 Δεκ. 2023 - 10:58