Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Οι καθυστερήσεις του ημιχρόνου "έκρυβαν" δύο γκολ (Βίντεο)

Οι καθυστερήσεις του ημιχρόνου "έκρυβαν" δύο γκολ στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ουάρντα για τα "λιοντάρια" κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε τέρμα, δίνοντας το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Η αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης ήρθε στην αμέσως επόμενη φάση με τον Καλτσά να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Χοβάν, φέρνοντας και πάλι την ισορροπία στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι. 

panserraikos_asteras_tripolis_2.jpg

Στα πρώτα λεπτά ο Πανσερραϊκός απείλησε με σουτ ο Αλεξιτς με τον Παπαδόπουλο να βγάζει σε κόρνερ.

Στα πρώτα 5λεπτα τα "λιοντάρια" κέρδισαν 3 κόρνερ.

Στο 13ο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον Πήλεα και τον Πεταυαρακη να κάνει μια κεφάλια η οποία πέρασε λιγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 19ο λεπτό ο Πανσερραϊκός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Μούργο να βγάζει μια όμορφη σέντρα και τον Πηλεα να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να την στέλνει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τριπολης με τον Μαντζη να βγαίνει τετ α τετ στην αντεπίθεση να σουτάρει και να βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Χοβαν και στη συνεχεία βγήκε άουτ.

Στο 28ο λεπτό αναγκαστική αλλαγή τερματοφυλακα για τον Αστερα Τρίπολης στη θέση του Παπαδόπουλου μπήκε ο Τσιφτσης.

Ο Πανσερραικος στο 45ο λεπτό είναι αυτός που πιέζει έχει την κατοχή και απειλεί κυρίως με σέντρες.

Στις καθυστερήσεις τουςπρώτου ημιχρόνου ο Ουανρτα κερδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραικο.

Αμέσως μετά το γκολ του Πανσερραϊκού ισοφαρισε ο Αστερας Τρίπολης με τον Καλτσά να είναι αυτός που με σουτ μέσα από την περιοχή εστειλεντην μπάλα στη δεξιά γωνία του χοβαν ο οποιοςνδεν είχε αντίδραση.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 03 Μαρ. 2024 - 22:08