Π. Τόσιος: Η μεγάλη συμμετοχή παρακαταθήκη για την κεντροαριστερά

Η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της κεντροαριστεράς αποτελούν τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη, σημειώνει το στέλεχος της παράταξης κ. Πασχάλης Τόσιος, σε δήλωσή του. Το πλήρες κείμενο της δήλωσής του έχει ως εξής:

«Οι προοδευτικοί πολίτες με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής και   της προοδευτικής παράταξης. Μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις και συγκεκριμένα συμφέροντα επιδίωξαν και επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας.

Η ψυχή της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή των πολιτών, εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όλοι μαζί Θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους έφεραν το οργανωτικό βάρος της προσπάθειας, σε όλους τους υποψήφιους και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φώφη Γεννηματά.

Καλή μας δουλειά».

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 20 Νοε. 2017 - 08:00