Όμιλος Ορφέας Σερρών: «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή"

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ομίλου ΟΡΦΕΑΣ Σερρών παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου:
«Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»
Παραστάσεις θα δοθούν στις 10, 11, 12 και 17, 18, 19 Νοεμβρίου 2023, στις 21:00,  στην αίθουσα του Ορφέα (Π. Κωστοπούλου 12)
Πρόκειται για ένα πασίγνωστο πλέον έργο στο ελληνικό θεατρικό κοινό που πραγματεύεται, με καυστικό χιούμορ και σαρκασμό, θέματα που έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη κοινωνία όπως η υποκρισία, το ψέμα, οι σχέσεις συμφέροντος, οι ερωτικές σχέσεις, η αρχαιοκαπηλία, η ομοφοβία και με βασικότερο θέμα την υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής στο βωμό του κέρδους. Κι όλα αυτά με φόντο ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας στο οποίο αποκαλύπτεται πως η εγκληματικότητα ξεπερνά αυτή των μεγαλουπόλεων και πολλά μυστικά, παρότι κρύβονται πίσω από τα κλειστά παραθυρόφυλλά των σπιτιών, αποτελούν «κοινά μυστικά».
Τιμή εισιτηρίου 7G(Τα έσοδα θα διατεθούν για επισκευές στο ιστορικό κτίριο του Ορφέα Σερρών)
Συντελεστές της παράστασης
Σκηνοθεσία: Μαρία Μεντίζη
Σκηνικά: Γιώργος Καδής, Βασίλης Κουτσογιάννης
Φώτα- ήχος: Πρόδρομος Προδρομίδης
Υποβολείο: Μπερόβαλη Φωτεινή
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Αγοραστός Κώστας: Φάνης, Αλληλέγγος Σωτήρης: Χρήστος, Γκένιου Ευαγγελία: Δέσποινα, Δημητρανόπουλος Τάσος: Λευτέρης, Καδής Γιώργος: Ρουσέτος, Καρυώτη Βάνα: Γιάννα, Μαρμαγκιώλη Αγγελική: Νατάσα, Μετόκη Βιργινία: Ελένη, Μιγγιάνης Δημήτρης: Κάμεραμαν, Ποργιοπούλου Θεοδώρα: Ματούλα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 07 Νοε. 2023 - 09:37