Ομιλία του κ. Θωμά Βουγιουκλή για τη μαθηματική μοντελοποίηση και τις εφαρμογές της στη ζωή μας

Η Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) συνδιοργάνωσε με το Παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και το Σύλλογο των Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών στο Αμφιθέατρο «Γ. Καφταντζής» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών   την εκδήλωση με τίτλο:  «Η Τέχνη της Μαθηματικής Μοντελοποίησης στη Ζωή μας».
Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σερραίος κ. Θωμάς Βουγιουκλής, Ομότιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, κ. Καλόμοιρος, ο σύμβουλος των Μαθηματικών Σερρών, κ. Λιούσης, ο πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., κ. Δημούδης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος  Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, κ. Τιμοθεΐδης. Την εκδήλωση συντόνισε η φιλόλογος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., κα Ειρήνη Μπάρμπα.
Την ομιλία παρακολούθησαν με θέρμη και ενδιαφέρον μέλη και φίλοι των ανωτέρω συλλόγων. Ο ομιλητής ολοκληρώνοντας την εισήγησή του υποσχέθηκε  μια νέα εκδήλωση ποιητικού αυτή τη φορά περιεχομένου.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 20 Φεβ. 2018 - 10:15