Ο Θωμάς Μαύρος θα τιμηθεί στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας που θα γίνει στην πόλη των Σερρών

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις  10 Μαρτίου  2018 (από 9:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών (πάρκο Ομόνοιας) θα πραγματοποιήσει το

 «5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών, κατά της φτώχειας και της πείνας», στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί  o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο και άλλους μεγάλους αθλητές.

Στο τουρνουά θα τιμηθεί ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ κ Θωμάς Μαύρος.

Είναι η πέμπτη  χρονιά στην Ελλάδα και στον κόσμο που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του 1ου  καί 2ου  στόχου των * 17 Global Goals  για την Βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030 * των Ηνωμένων Εθνών.

Εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα   θα υπάρξει «καλάθι συμμετοχής», με σκοπό την συγκέντρωση προμηθειών σε τρόφιμα-ρούχα-παιχνίδια-φάρμακα, τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών.

Ο Μ.Γ.Σ.Πανσερραϊκός στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά  και θεσμοθετούν κοινωνικές  δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 07 Μαρ. 2018 - 19:17